Home » Sanatate » Canicula și boala l-au răpus! Vasluian mort pe stradă

Canicula și boala l-au răpus! Vasluian mort pe stradă

de Răzvan CĂLIN, Ionut PREDA

Un vasluian a decedat pe stradă, iar ambulanțierii au încercat (fără succes), vreme de un ceas, să-l resusciteze.

Valul de căldură care s-a abătut în ultimele zile peste județul nostru a făcut, din păcate, o victimă. Marți, la orele amiezei, un bărbat din municipiul Vaslui – S. M., în vârstă de 58 de ani – a căzut pur și simplu din picioare în timp ce se deplasa pe strada Traian. Apelul la 112 a fost făcut de câțiva trecători în jurul orei 12 și în scurt timp la fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui.

”Timp de o oră s-au efectuat manevre de resuscitare a acestui bărbat, însă, din păcate, fără succes, fiind nevoiți, în cele din urmă, să declarăm decesul dumnealui. La acest deznodământ tragic a contribuit foarte mult și faptul că era cunoscut ca suferind de mai multe afecțiuni, cum ar fi diabet, hipertensiune și probleme cardiace”, ne-a declarat medicul Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

El ne-a mai precizat că, totuși, acest val de caniculă nu a ridicat probleme la fel de mari precum cel înregistrat la sfârșitul lunii iunie, când într-o singură zi au decdat nu mai puțin de opt persoane din județul Vaslui.

About Razvan Calin

x

Check Also

400.000 de lei pentru serviciul urologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui

Persoanele care suferă de dureri din cauza calculilor renali ...

FDA aprobă atezolizumab ca primă linie de tratament în cancerul pulmonar non-microcelular metastazat cu expresie PD-L1 ridicată

Administrația Alimentelor și Medicamentelor SUA (FDA) a aprobat atezolizumab ...

#EAN20. Izolarea socială crește riscul de accident vascular cerebral sau de infarct cu 40%

Lipsa unei rețele sociale adecvate și, în consecință, izolarea ...