Home » Sport » Șase juniori U17 de la CSS Bârlad participă la un stagiu de pregătire organizat de Federația Română de Rugby

Șase juniori U17 de la CSS Bârlad participă la un stagiu de pregătire organizat de Federația Română de Rugby

Nu mai puțin de șase rugbysti juniori bârlădeni vor participa la unul din cele două stagii de pregătire organizate de Federația Română de Rugby la începutul lunii august. Este vorba despre Vlad Balan, David Popa, Ștefan Taga, Gabriel Panainte, Ciprian Donosă și Silvian Zaharia. Ca urmare a partidelor de trial care au avut loc săptămâna trecută pe Stadionul Arcul de Triumf au fost selectați 50 de sportivi. Barlădenii vor merge duminică la sediul FRR unde se vor alătura la ora 11 lotului convocat. În urma stagiilor de pregătire efectuate, în perioada 20-26 august vor fi aleși cei mai promițători 24 de jucători. Pe 25 aceștia vor disputa un meci test cu o echipă U18 din Marea Britanie.

Bârladul demonstrează încă o dată că este o pepinieră puternică pentru FRR după ce este în topul cluburilor care au dat jucători la cele două stagii de pregătire. Doar CNE Cornu, cu 8 jucători și CS Metrorex au mai mulți jucători convocați. În timp ce CNE CSS 2 Baia Mare a avut tot șase jucători convocați. CS Cleopatra Mamaia a dat doar cinci jucători, CSA Steaua, CSO Pantelimon, ACS Tomitanii și CSM Baia Mare câte trei, iar LPS Suceava, CS Tecuci și RC Brașov câte unul.

Mai participă la cel de-al doilea stagiu de pregătire rugbyștii Constantin Pascu (LPS Suceava), Constantin Lungu (CS Cleopatra), Ștefan Vlad (CS Tecuci), Teodor Mușat (ACS Tomitanii), Fernando Dragomir (CSM Baia Mare), Ștefan Popa (ACS Tomitanii), Emanoil Herman (CSM Baia Mare), Alexandru Terec (CSM Baia Mare) și Adrian Pavel (CNE Cornu). (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: