Home » Social » Bârladul sub lupă! ”Bizonii” și parcările, un serial fără sfârșit!

Bârladul sub lupă! ”Bizonii” și parcările, un serial fără sfârșit!

de Răzvan CĂLIN

Deși ar putea părea desuet, totuși subiectul parcărilor ”bizonice” este, încă, din păcate, de foarte mare actualitate, atât la Bârlad, cât și în restul ”metropolelor” din județ. Aproape că nu există zi în care să nu te izbești de o imagine precum cea pe care o supunem astăzi atenției cititorilor noștri.

Nu știm și nici nu ne interesează motivele pentru care conducătorul auto al Loganului din imagine și-a cocoțat ”bolidul” fix pe trotuar. Esențial este că a avut curaj (sau tupeu, spuneți-i cum vreți) și că prin asta a arătat cât de puțin îi pasă de cele mai elementare norme sau reguli rutiere. Omul și-a văzut liniștit de treabă și după minute bune de staționat pe mijlocul trotuarului s-a făcut nevăzut, fericit că nimeni dintre vajnicii noștri polițiști (fie ei de la Rutiera Locală sau ”rutieriștii federali”) nu i-au observat mica ”escapadă”.

Unde mai pui că totul s-a consumat fix în buricul târgului, în fața Oficiului Poștal nr. 1, ziua în amiaza mare. Și suntem convinși că acest șofer nu va fi nici ultimul care parchează ca un ”bizon”.

Așa că vom continua să vii prezentăm și noi pe acești ”haiduci” ai traficului rutier, care hălăduie pe șosele și străzile patriei după cum le bufnește prin tărtăcuță. Până când? Până când se vor civiliza toți participanții la traficul auto, am fi tentați să răspundem la această întrebare mai mult retorică. Dar nu îndrăznim s-o facem pentru că, din nefericire, avem un puternic ”feeling” că nu prea e leac pentru ”boala” asta!

 

About Razvan Calin