Home » Justitie » Comisarul George Sava este noul șef al Biroului Poliției Rutiere Bârlad!

Comisarul George Sava este noul șef al Biroului Poliției Rutiere Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

El a fost numit în această funcție de la începutul lunii în curs.

Așa cum anticipam încă de la începutul anului în curs, șefia Biroului Poliției Rutiere (BPR) Bârlad a fost preluată de comisarul George Sava. El a fost numit în această funcție de conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui cu începere de la data de 1 august.

Fotoliul de șef al BPR Bârlad a rămas vacant la începutul anului prin trecerea în rezervă a comisarului-șef Costică Fânaru. Acesta a ieșit la pensie pe data de 8 februarie, după ce a lucrat în Poliția Română vreme de 33 de ani, din care 22 de ani a fost șeful ”rutierilor” bârlădeni.

În vârstă de 37 de ani, comisarul Sava este bârlădean get-beget și a absolvit Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” în 2003. Din acel moment și până în prezent, Sava a activat în structurile de poliție rutieră din Bârlad și Vaslui. În ultimii ani a ocupat funcția de șef al Serviciului Drumuri Europene și Naționale (DEN) din cadrul IPJ Vaslui.

About Razvan Calin

13 comments

  1. inca un militian infratit cu interlopii…oras de mafioti

    • Bravoooooo MEMO……asta care circula prin oras cu copilul tolanit pe luneta spate si masini inmatriculate in GB ? JMECHER OMU ! Pfffffffffffff !

      • nu numai ala. sunt o gramada,de la politisti care beau si se urca la volan si pana la ziaristi care sunt aproape de coma alcoolica cu piciorul pe pedale. nu mai zic de tovarasii lor lautarii, care se lauda ca ei nu sunt opriti de militie.

        • e un baiat tare ok George Sava…care-i faza cu pozele astea…tre’ sa se bage omu’ in manastire ca sa fiti multumiti?

        • Daca la prima fotografie am inteles ca ar fi vorba de interlopi la asta despre este vorba? Ca nu prea arata a interlopi ..parerea mea.

  2. Eu cred ca e un baiat calumea!!!

  3. Eu cred ca baiat calumea!!!

  4. si poate ne explica domnul sava si domnul iosipescu cum si din ce bani si-au ridicat casele de langa statia meteo. e cuib de militieni acolo, se vinde teren doar daca ai uniforma.

  5. si totusi, militienii implicati in frauda cu cardurile, alaturi de interlopi, chiar nu patesc nimic???

  6. demult asteptam aceasta schimbare in barlad

%d blogeri au apreciat: