Home » Sport » Maraton sportiv cu ocazia Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui

Maraton sportiv cu ocazia Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui

Zilele de 14 și 15 august vor fi zile pline pentru iubitorii de sport din județul Vaslui. Aceștia primesc din partea oficialităților prilejul de a asista sau participa la o serie de competiții sportive, pentru a sărbători Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui.

Maratonul sportiv începe duminică dimineața, de la ora 9, când are loc Cupa „Podul Înalt” la educație rutieră. La 9:30 începe turneul de șah „Pionii Prieteniei”, organizat de Clubul Prietenia, din Vaslui. Competiția este organizată la trei categorii de vârstă, băieți-fete: până la 14 ani, 14 – 18 ani și peste 18 ani, dar și la seniori – veterani. Vasluiul găzduiește duminică și activități sportive demonstrative din partea a două cluburi de arte marțiale, în Parcul Copou. De la ora 11:00 vasluienii pot asista la procedee tehnice executate de „Liga de Est”. Iar de la ora 17:30 pot asista la demonstrația celor de la clubul „Defender”.

De la ora 16:00 competiția va continua în Parcul Independenței, unde vor avea loc finalele și festivitatea de premiere. Sala Polivalentă va găzdui de la ora 10:00 o competiție de tenis de masă, iar de la ora 16:00 va găzdui Cupa Municipiului Vaslui la Handbal Masculin. Participă la competiție CSM București, HC Vaslui, CSM Focșani, Dunărea Călărași, Dobrogea Sud Constanța și CSU Suceava. La ora 17:00 iubitorii de fotbal sunt așteptați la Liceul Emil Racoviță Vaslui, care găzduiește semifinalele turneului amical „Summer Cup” Vaslui.

Luni dimineață, de la ora 9 au loc la Liceul „Emil Racoviță” finalele și festivitatea de premiere din cadrul turneului de fotbal „Summer Cup” Vaslui.

Parcul Copou găzduiește de la oră 10:30 activități demonstrative din partea Cercului de automodele ale Palatului Copiilor. Vasluienii mai pot asista la Sala Polivalentă, de la ora 12:00, la semifinalele și finala mare ale Cupei Municipiului Vaslui la handbal masculin. Tot în aceeași locație, de la ora 17:30 va avea loc festivitatea de premiere a competiției.

De la ora 17:30 clubul „Karate Kensei” Vaslui va face o demonstrație de arte marțiale în Parcul Copou. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...