Home » Sport » RC Bârlad dispută duminică la Năvodari primul turneu al Campionatului Național de Rugby 7

RC Bârlad dispută duminică la Năvodari primul turneu al Campionatului Național de Rugby 7

Rugbyștii bârlădeni dispută la sfârșitul acestei săptămâni, la Năvodari, primul turneu din cadrul Campionatului Național de Rugby 7, competiție în care mai sunt angrenați sportivii de la CS Știința Petroșani, CS Năvodari, RCM Galați, CSUAV Arad și CNOPT. Meciurile vor avea loc pe Stadionul „Flacăra”, de la ora 09:30. Cele șase echipe sunt împărțite în două grupe de câte trei echipe, iar bârlădenii au fost plasați în grupa B alături de CNOPT și CS Năvodari. Prima adversară a RC Bârlad participă fără să puncteze în clasament.

Sistemul de joc este fiecare cu fiecare în grupe, după care se va face un clasament intermediar, urmat apoi de jocurile finale. Toate jocurile se desfășoară pe durata a două reprize a 7 minute fiecare, pauză 1 minut.

Campionatul Național de Rugby în 7, rezervat echipelor din DNS cuprinde cinci turnee, care vor avea loc la Năvodari, Petroșani, Bârlad, Năvodari și Galați. La sfârșitul fiecărui turneu se vor acorda puncte bonus, astfel ocupanta primului loc va primi sase puncte, locul doi e recompensat cu trei puncte, locul patru cu doua puncte, iar ultima clasată primește un punct. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...