Home » Sport » RC Bârlad dispută duminică la Năvodari primul turneu al Campionatului Național de Rugby 7

RC Bârlad dispută duminică la Năvodari primul turneu al Campionatului Național de Rugby 7

Rugbyștii bârlădeni dispută la sfârșitul acestei săptămâni, la Năvodari, primul turneu din cadrul Campionatului Național de Rugby 7, competiție în care mai sunt angrenați sportivii de la CS Știința Petroșani, CS Năvodari, RCM Galați, CSUAV Arad și CNOPT. Meciurile vor avea loc pe Stadionul „Flacăra”, de la ora 09:30. Cele șase echipe sunt împărțite în două grupe de câte trei echipe, iar bârlădenii au fost plasați în grupa B alături de CNOPT și CS Năvodari. Prima adversară a RC Bârlad participă fără să puncteze în clasament.

Sistemul de joc este fiecare cu fiecare în grupe, după care se va face un clasament intermediar, urmat apoi de jocurile finale. Toate jocurile se desfășoară pe durata a două reprize a 7 minute fiecare, pauză 1 minut.

Campionatul Național de Rugby în 7, rezervat echipelor din DNS cuprinde cinci turnee, care vor avea loc la Năvodari, Petroșani, Bârlad, Năvodari și Galați. La sfârșitul fiecărui turneu se vor acorda puncte bonus, astfel ocupanta primului loc va primi sase puncte, locul doi e recompensat cu trei puncte, locul patru cu doua puncte, iar ultima clasată primește un punct. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: