Home » Justitie » Spaima satului la doar 17 ani!

Spaima satului la doar 17 ani!

de Răzvan CĂLIN

Polițiștii au reținut un minor din comuna Puiești care a provocat mai multe scandaluri și a agresat câțiva consăteni.

La numai 17, Vlad B., din satul Lălești, comuna Puiești, este deja socotit unul dintre cei mai periculoși indivizi din localitate. Recent, el a fost reținut de polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 8 Iana pentru că a provocat în repetate rânduri scandaluri – monstru prin sat, ba a agresat și câțiva consăteni.

”Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în seara de 6 august Vlad B. s-a întâlnit pe drumul sătesc din localitatea Lălești cu o vecină,  în vârstă de 44 de ani, iar în urma unui conflict spontan a lovit-o pe aceasta și pe fiul ei, în vârstă de 15 ani. Mai târziu, același individ s-a întâlnit în centrul satului Lălești cu fiica femeii agresate, o tânără, de 24 de ani. Fata i-a reproșat faptul că i-a lovit mama, lucru ce l-a înfuriat pe adolescent care, în acel moment, a lovit-o și pe aceasta.  Ulterior, agresorul s-a deplasat la domiciliul său de unde a luat o coasă și a revenit în centrul satului, unde a adresat amenințări tinerei, precum și altor persoane aflate în zona respectivă. Persoanele amenințate s-au refugiat într-un local din sat, iar Vlad B. a continuat amenințările și a aruncat cu pietre în gardul barului, provocând distrugeri”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Dar isprăvile tânărului nu s-a oprit aici, căci a doua zi, pe 7 august, a fost iarăși protagonistul unui scandal de pomină. De această dată, Vlad B. a adresat amenințări unui bărbat, tot din Lălești  precum și membrilor familiei acestuia, tulburând ordinea și liniștea publică. Doar intervenția polițiștilor l-a mai calmat pe individ, care acum este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, amenințare și distrugere.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

About Razvan Calin

x

Check Also

Germania plătește cele mai multe alocații comunitare, pentru familiile din județul Vaslui

La data de 31 martie 2020, la Agenția Județeană ...

Colaps financiar. DGASPC Vaslui nu mai are bani pentru salarii pentru trimestrele III și IV din 2020

de Dănuț CIOBANU  Situația financiară de la Protecția Copilului ...

Vasluienii nu și-au încasat în luna martie drepturi sociale care se ridică la suma de 125.919 lei

În luna martie 2020, în conturile Agenției Județene de ...