Home » Social » (FOTOREPORTAJ) Frenezie și entuziasm molipsitor la Zilele Vasluiului. Mii de vasluieni au ieșit în stradă pentru a se bucura de atmosfera incendiară!

(FOTOREPORTAJ) Frenezie și entuziasm molipsitor la Zilele Vasluiului. Mii de vasluieni au ieșit în stradă pentru a se bucura de atmosfera incendiară!

de Daniel MICU

Timp de doua zile, Vasluiul petrece! Duminica dimineață, într-un cadru desprins din povesti, s-a dat startul celei mai așteptate sărbători locale din an. Primarul Vasile Pavăl s-a asigurat ca localnicii vor avea parte de o distracție pe cinste, indiferent de vârstă și gusturi. „Vasluienii merita ce e mai bun! Totul a fost organizat până în cel mai mic detaliu, astfel încât toată lumea sa se simtă bine”, a declarat edilul-șef al municipiului reședință de județ.

Cu fast au debutat în acest an Zilele municipiului Vaslui. Artiști, sportivi, localnici, autorități, musafiri și-au dat întâlnire în fata Primăriei din oraș, pentru deschiderea oficiala a sărbătorii, apoi, cu toții, s-au îndreptat către Parcul Copou, care găzduiește expoziții, demonstrații sportive, spectacole și alte distracții, pentru adulți și pitici.

Atmosfera este un incredibil de frumoasa, iar vremea tine cu vasluienii. Trebuie spus ca centrul orașului este blocat în aceste doua zile, strada fiind ocupata pe zeci de metri de terase, unde sfârâie micii, cârnații și hamsiile, iar berea proaspătă răcorește orice însetat. Și pentru copii tentațiile sunt mari, fie ca e vorba de dulciuri sau parcuri de distracții. Spectacolele sunt la mare căutare, iar autoritățile locale s-au întrecut pe sine în acest an. Nu rămâne decât ca vasluienii sa profite din plin de sărbătoarea destinata lor.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: