Home » Sport » Grupa 2006 de la Atletic Club Bârlad, o forță la „Cupa Prosport” Focșani. Loviturile de departajare le-au refuzat bârlădenilor dreptul de a fi campioni.

Grupa 2006 de la Atletic Club Bârlad, o forță la „Cupa Prosport” Focșani. Loviturile de departajare le-au refuzat bârlădenilor dreptul de a fi campioni.

Puștii născuți în anul 2006 de la AS Atletic Club Bârlad au fost foarte aproape să cucerească trofeul de la „Cupa Prosport Focșani”. Aceștia au avut un parcurs perfect până în finală, cu patru victorii și un rezultat de egalitate. După ce la sfârșitul timpului regulamentar scorul era 1 – 1 bârlădenii au trebuit să se recunoască învinși cu Prosport Focșani, după executarea loviturilor de departajare, scor 6-7. Andrei Solca de la Atletic Bârlad a impresionat și a fost declarat cel mai bun portar al turneului. Turneul a avut loc weekend-ul trecut la Valentino Sports, cea mai modernă bază sportivă din Vrancea.

atletic barlad-2Atletic Bârlad a fost plasată în urma tragerii la sorți în grupa B, unde a întâlnit Prosport Focșani 2007, FC Brăila și Viva Buhuși. În partida cu Prosport Focșani 2007 bârlădenii au condus cu 2 – 0 dar au fost egalați, scor final 2 – 2. Meciul următor a adus o victorie, scor 3 – 2, după ce Atletic Bârlad a avut chiar și 3 – 0. Duminică, bârlădenii au obținut un nou succes, scor 1 – 0 cu FC Brăila. În sferturi, Atletic Bârlad a învins Chindia Târgoviște tot cu 1 – 0, iar în semifinale a trecut cu 2 – 1 de FC Bacău.

Turneul a fost unul extrem de disputat. Clasamente decise în ultimul moment, meciuri pline de suspans, goluri foarte frumoase, atmosferă incendiară creată de minunății părinți, lacrimi și bucurie. Și finala mică dintre FC Bacău și Didi Iași a fost câștigată tot după executarea loviturilor de departajare. FC Bacău a învins cu 3 – 2, după ce la sfârșitul timpului regulamentar scorul era 0 – 0.

Meciul turneului a fost cel dintre Prosport Focșani și Ceahlăul Piatra Neamț. Partida dintre cele două formații a debut absolut normal, dar finalul fost interzis cardiacilor. La pauză conduceau copiii de la Ceahlăul cu scorul de 4-1. După ce formația gazdă a redus din diferență, 2-4, nemțenii au punctat pentru a duce scorul la 2-5. Prosport Focșani a reușit să întoarcă rezultatul în favoarea lor, scor 6-5.

Cel mai complet jucător al turneului a fost Nicolas Horvat de la FC Bacău, cel mai bun fundaș a fost ieșeanul Andrei Lungu. Prosport Focșani a dat golgheterul turneului, pe Darius Băncilă, dar și jucătorul finalei, Andrei Nica. (George PROCA)

About Tehno Redactor

2 comments

  1. Nu cumva sunt , in echipa ,cativa copii mai mari ca varsta!

  2. Cozma asta e chiar nesimțit… joaca in turnee numai cu jucatori depașiți si iar apare in ziare si spune ca nu a stiut sau nu s-au cerut legitimațiile la copii…dar ce sa faci atat il duce mintea! Oare ceilalti parintii ce au de zis cand participa cu copii depasiti?

%d blogeri au apreciat: