Home » Justitie » Carnagiu pe șoselele județului! Un tânăr mort și un altul decapitat, în două cumplite accidente de circulație, aproape de Vaslui!

Carnagiu pe șoselele județului! Un tânăr mort și un altul decapitat, în două cumplite accidente de circulație, aproape de Vaslui!

de Răzvan CĂLIN

Două accidente teribile petrecute în apropiere de municipiul Vaslui s-au soldat cu decesul a doi bărbați aflați în puterea vârstei (22 de ani, respectiv 39 de ani).

Viețile a doi vasluieni au fost curmate brusc după ce au căzut victime în două cumplite accidente rutiere petrecute week-end-ul trecut pe șoselele din județ. Un tânăr de numai 22 de ani, din Moara Domnească, a murit după ce s-a răsturnat într-un șanț cu mașina pe care o conducea, iar un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Lipovăț, a avut parte de un sfârșit teribil după ce a intrat cu mașina într-un TIR, iar în urma impactului violent a fost, literalmente, decapitat.

Prima tragedie s-a consumat sâmbătă dimineață (13 august), în jurul orei 5.30, aproape de intrarea în Vaslui, pe raza localității Moara Domnească, comuna Văleni. Victima poza fara numeeste un tânăr în vârstă de numai 22 de ani – Andrei Vîrlan – din Moara Domnească. În momentul producerii accidentului, el se afla la volanul unui Smart Fortwo.

Din primele cercetări a reieșit că tânărul ar fi petrecut în noaptea respectivă la un club din Vaslui, după care a revenit acasă. Însă, la scurt timp s-ar fi suit la volanul mașinii și ar fi revenit în Vaslui. Din păcate, în jurul orei 5.30, foarte aproape de intrarea în municipiul reședință de județ, tânărul a pierdut controlul asupra direcției și a intrat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului. Impactul a fost într-atât de violent (mașina s-a rostogolit de câteva ori), încât victima a fost aruncată pe geamul mașinii direct în șanțul respectiv. Acest lucru i-a fost fatal, tânărul decedând aproape instantaneu. În momentul în care la fața locului a ajuns un echipaj al Ambulanței, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru el, decât să constate decesul acestuia.

Polițiștii de la Serviciul Poliției Rutiere Vaslui continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Șofer decapitat după ce a intrat cu mașina într-un TIR!

Al doilea accident rutier mortal s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică (13/14 august). La fel ca și în cazul primei tragedii, accidentul s-a produs foarte aproape de intrarea în municipiul Vaslui (dinspre Bârlad). În jurul orei 1.50, pe raza localității Muntenii de Jos, un autoturism marca Skoda Octavia a intrat în coliziune cu un TIR ce staționa pe partea dreaptă a șoselei.

”Deocamdată nu se cunosc cu exactitate circumstanțele producerii accidentului. Cert este că acesta s-a produs pe un sector de drum în linie dreaptă, pe Drumul Național (DN) 24. Cel mai probabil, conducătorul auto, care circula din direcția Crasna către Vaslui, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu autovehiculul staționat pe marginea șoselei”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În urma impactului extrem de violent, șoferul de pe Skoda a fost pur și simplu decapitat. A fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare a ISU ”Podul Înalt” Vaslui pentru a scoate trupul neînsuflețit dintre fiarele contorsionate. Polițiștii au mai descoperit că bărbatul nu purta centura de siguranță în momentul producerii accidentului. Anchetatorii au reușit în cele din urmă să afle și identitatea celui scos fără suflare din ghemul de fiare contorsionate: Bogdan Alexandru Ichim, de 39 de ani, proprietarul unei firme care activează în domeniul agriculturii din comuna Lipovăț. Într-o primă fază, polițiștii au crezut că victima este un bărbat din comuna Zorleni, în vârstă de 32 de ani, ținând cont că în mașină au fost descoperite actele de identitate ale acestuia. Însă, potrivit celor declarate de agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, după verificările efectuate de polițiști, s-a constatat că acesta este în viață. Abia, ulterior, anchetatorii au început să meargă pe ideea că victima este fermierul din Lipovăț. Lucru confirmat, ulterior, chiar de fratele acestuia, care a confirmat că este Bogdan Alexandru Ichim.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: