Home » Social » (VIDEO) Bărbatul gelos care l-a băgat în comă de gradul 4 pe directorul adjunct al școlii din Voinești nu are nicio dovadă că acesta ar fi amantul nevestei sale

(VIDEO) Bărbatul gelos care l-a băgat în comă de gradul 4 pe directorul adjunct al școlii din Voinești nu are nicio dovadă că acesta ar fi amantul nevestei sale

de Daniel MICU

Directorul adjunct al școlii din comuna Voinești, Gheorghe Novac (61 de ani) se zbate intre viata si moarte pe un pat de spital, la Iasi, dupa ce sotul presupusei amante i-a zdrobit capul cu un par. Agresorul, Vasile Rusan, este consăteanul său, are 39 de ani si este tatal a trei copii cu vârste de 2, 6 si 8 ani. În urma cu o luna și jumătate, acesta s-a intors de la munca din Anglia si nu mica i-a fost mirarea sa afle din gura satului ca nevasta l-ar insela cu directorul. I-a cerut socoteala in mai multe randuri rivalului, dar si sotiei. Satula de batai si scandaluri, femeia si-a luat copiii si s-a mutat la parinti in urma cu cateva saptamani.

agresor-gelos-voinesti1Cei doi s-au intalnit aseara la bar din satul lor, Lingurari. Erau bauti si s-au luat la cearta. Sotul incornorat i-a reprosat directorului ca i-a stricat casa si i-a aruncat vorbe grele. A plecat primul, insa nu s-a indreptat catre acasa, hotarat sa ii dea o lectie barbatului de 61 de ani, care l-ar fi umplut de rusine. L-a asteptat sa iasa din crasma si l-a atacat cu un par, pe un drum laturalnic. I-a strivit capul si l-a lasat pe “dusman” intr o balta de sange. A plecat multumit si s-a oprit in alt bar, unde a mai baut o bere. L-au cuprins insa remuscarile si s-a intors la victima sa. L-a tarat pe margine si si-a dat seama ca omul e in stare grava, asa ca a sunat la 112 si a chemat o ambulanta in ajutor.

Victima a fost transportata la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad, unde s-a constatat că este în coma de gradul 4. Starea foarte gravă a impus transportarea lui la o clinica de specialitate din Iasi, starea sa fiind in continuare una critica. Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, politistii de investigatii criminale l-au retinut pe agresor, pe numele caruia a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru tentativa de omor.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_Y-pok8hfwE&w=560&h=315]

Suspectul a recunoscut in fata anchetatorilor ca a fost orbit de ura si gelozie, cu toate că nu are nicio dovada ca intre sotia lui si invatatorul de 61 de ani, director adjunct la scoala din localitate, s-ar fi infiripat vreo idilă. El a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Comunitatea din Lingurari, împărțită în două

Întamplarea socanta a impartit satul in doua. Unii sunt de partea directorului, despre care spun ca e om serios si spun ca barbatul de 39 de ani devenea agresiv de cate ori consuma alcool. Sunt insa si voci care il acuza pe invatator ca a distrus o familie.

”Ne pare rau pentru domnul învățător, ca e din familie. Are doi copii, urma sa aiba cumatrie la baiat. Era despărțit de soție de mulți ani, dar e om cuminte. Mare păcat. Sperăm că va trăi”, spune Georgeta Mardare, o localnică.

”L-a batut de i-a luat si pielea din cap. Din cauza femeii. Nu e frumos sa strici o gospadarie cu atatia copii, e adevărat, Dumnezeu stie daca a fost sau nu asa. Vasile a a fost la munca in alta tara, ii trimitea bani. Lumea a scos ca umbla Gheorghita cu ea. Si la bautura, asta e . De prins, nu i-a prins nimeni”, povestește o vecină a celor doi.

Adrian Zaharia, varul suspectului: ”Nu e frumos ce au facut. Nici profesorul ca i-a stricat casa, nici el nu trebuia sa se razbune in halul asta. El nu e așa, de felul lui. Acum s-a tulburat după ce a auzit de nevasta, nu stiu daca e adevart, dar asa spune satul, ca umbla cu profesorul”.

Altă vecină: ”Omul asta spune ca ar fi avut o relatie cu nevasta lui. De la asta s-au luat! Pungasul asta se lauda ca el il omoara si chiar a reusit, daca o fi murit. E un betiv, nu se mai trezeste, la betie face rele. Batea femeia, sa fereasca Dumnezeu. Om criminal, nu altceva. Ii dai omului o palma, dar il omori?!”.

Valeria Rusan, mama agresorului, îl acuză și pe director, dar nici fiului nu-i ia apărarea: ”E adevărat, umbla cu femeia lui, am auzit de la oameni. Mie nu mi-a spus nimic de problema asta. Eu, cand am auzit dimineata, am ramas ca la felul 4. Să faca puscarie, daca nu stie sa fie cuminte, a zis ca se duce sa se culca. Nu il pot pazi, are 39 ani. La moarte ma asteptam, dar la el nu ma asteptam”.

 

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: