Home » Justitie » Bătuți și tăiați ca la carte

Bătuți și tăiați ca la carte

Duminică, 14 august, CPU Bârlad a înregistrat alte două cazuri mai grave ale unor pacienți bătuți. Primul a fost înregistrat la ora 16.25 și internat la secția Ortopedie.

„Un bărbat de 41 de ani din Șuletea a fost bătut măr și a ajuns la spital cu fractură de claviculă dreaptă și de gambă dreaptă, dar și cu fracturi costale. A fost internat la Ortopedie, unde primește îngrijiri medicale de specialitate”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului în relația cu mass-media.

Al doilea caz a fost cel al altui bărbat de 41 de ani din Dragomirești (Galați), adus la Urgențe la ora 23. Bărbatul fusese înjunghiat profesionist, având în vedere diagnosticul stabilit de medici. Victima prezenta o plagă tăiată penetrantă lombo-abdominală dreaptă, secțiune hepatică și șoc hemoragic. Bărbatul prezenta și o plagă tăiată la coapsa dreaptă.

„Deși a fost adus în șoc hemoragic, cu secțiune de ficat, bărbatul din Dragomirești se reface pe patul de spital, în secția Chirurgie, fiind stabil. Nu a putut da mai multe detalii, dar a spus că totul a pornit pe ulițele satului de domiciliu după ce s-a întâlnit cu niște prieteni de la care nu se aștepta la așa ceva”, a mai spus Adrian Gheorghiu.

De vineri, 12 august, până marți dimineață, la CPU au fost înregistrate 440 de persoane, din care 141 au necesitat internare. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: