Home » Justitie » Șef nou la Biroul Rutier Vaslui, în timp ce Sorin Dănilă a fost ”bătut în cuie” la conducerea Serviciului Rutier

Șef nou la Biroul Rutier Vaslui, în timp ce Sorin Dănilă a fost ”bătut în cuie” la conducerea Serviciului Rutier

Inspectorul principal Alexandru Vulpescu a fost numit șeful Biroului Rutier Vaslui, la mai bine de jumătate de an de la scandalul de corupție în care au fost implicați ofițeri și subofițeri din cadrul acestui birou, în timp ce comisarul-șef Sorin Dănilă și-a intrat pe deplin în atribuțiile de șef pe județ la Poliția Rutieră.

Lucrurile încep să se așeze în poliția vasluiană. După o perioadă de mai bine de jumătate de an de interimate și împuterniciri, atât Biroul Rutier cât și Serviciul Rutier au șefi cu atribuții depline, pe cele două funcții fiind numiți ofițeri tineri, din cadrul sistemului. Astfel, la șefia poliției rutiere din municipiul Vaslui a fost numit Alexandru Vulpescu, care l-a înlocuit pe Daniel Cobzaru, interimar în ultimele luni, venit din cadrul Biroului de Ordine Publică. Angajat din 2010 în Poliția Județeană Vaslui, Vulpescu a câștigat, la sfârșitul anului trecut, concursul de șef al Biroului Rutier Huși, funcție pe care a deținut-o până la promovarea sa acum la Poliția Rutieră Vaslui.

La nivel de județ, polițiștii rutieriști vor fi conduși de comisarul-șef Sorin Dănilă. De fapt, aici nu a intervenit nicio schimbare de persoană, ci doar faptul că i-a fost schimbat statutul de ”împuternicit” cu cel de șef Serviciu Rutier.

Toate aceste schimbări vin, așa după cum se știe, după scandalul izbucnit la sfârșitul anului trecut în Poliția Județeană Vaslui, în urma căruia 11 polițiști au fost trimiși în judecată pentru diverse fapte de corupție. (Ionuț PREDA)


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Tehno Redactor

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura