Home » Sport » Spartanii, Vaslui Juniors și Victoria Morandi sunt învingătoarele de anul acesta de la Summer Cup Vaslui

Spartanii, Vaslui Juniors și Victoria Morandi sunt învingătoarele de anul acesta de la Summer Cup Vaslui

Vlad S ârbu, jucătorul celor de la Spartanii a primit titlul de Cel mai bun jucător al turneului Open

Vlad Sârbu, jucătorul celor de la Spartanii a primit titlul de Cel mai bun jucător al turneului Open

După două săptămâni trăite intens de iubitorii de fotbal vasluieni în tribune și de 23 de echipe în teren, cea de-a cincea ediție a turneului „Summer Cup” Vaslui a luat sfârșit.

Echipa Spartanii a ieșit campioană în cadrul turneului Open, după ce a înfruntat în finală pe Inter Traian și Victoria Morandi. Victoria cu 4 – 2 a Spartanilor în fața Inter Traian s-a dovedit a fi decisiva. Deși au pierdut meciul cu Victoria Morandi, în urma loviturilor de departajare, au cucerit trofeul pentru că Inter Traian a învins Victoria Morandi cu 2 – 0. Florin Bădit, de la Inter Traian, a fost numit portarul turneului Open, titulatură pe care a câștigat-o și la Winter Cup. Spartanii, învingătoare a turneului Open, a dat cel mai bun jucător al turneului, pe Vlad Sârbu. Iulian Maxim, tehnicianul celor de la Spartanii, a fost declarat cel mai fair-play oficial al turneului.

Turneul U19 a fost adjudecat de Vaslui Juniors, care a trecut cu 4 – 2 de LPS Vaslui în finală. Pe locul trei s-a clasat formația Spartanii U19. Deși a pierdut finala, Vaslui Juniors se poate lăuda cu cel mai bun jucător de la U19, Vlăduț Dudău. La juniori s-a mai remarcat portarul Iulian Cumpănă de la Spartanii U19. Gabi Apetrei și Dragoș Bălan, de la FC Magista au fost numiți cei mai fair-play oficiali de la turneul juniorilor.

Victoria Morandi a învins la turneul Old-Boys. Pe doi s-a clasat Spartanii, urmată de Racova Pușcași. Campioana a dat și cel mai bun jucător, pe Paul Gavrilescu. Sebastian Mardare de la Spartanii a fost cel mai bun portar de la Old-Boys. Florinel Pricop,  de la Racova Pușcași a fost declarat cel mai fair-play oficial.

iulian maxim - spartanii

Iulian Maxim, cel mai fair-play oficial al turneului Open

„Ne așteptam pentru ca am jucat finalele in ultimii doi ani. Anul trecut am învins Victoria în primul meci și am tratat cu mai putina seriozitate meciul cu PNV, lucru pentru care am plătit. Anul acesta am fost determinați, ne-a prins bine și disputarea Cupei României la minifotbal, unde s-a jucat mult mai tare față de ce eram noi obișnuiți. Am beneficiat și de faptul că am avut o grupa echilibrata, am învins doar la cate un gol diferența până în optimi. În finală scopul nostru a fost să facem bine faza defensivă și să jucăm pe contraatac, o carte care s-a dovedit câștigătoare. Raportul de forțe a fost echilibrat, am fost precauți pentru că am întâlnit primele două clasate din ediția trecută de campionat. Cu Inter Traian puteam învinge la o diferență mai mare, pentru că am avut nenumărate ocazii. Am condus chiar și cu 3 – 0, după care s-au apropiat ei la 3 – 2, dar am mai marcat o dată pentru a clarifica învingătoarea. Și cu Victoria am condus după un contraatac reușit, dar adversarii au revenit în joc cu doar cinci minute înainte de final. În urma unei bâlbâieli în careu, o minge deviată a lovit bara, iar apoi a ajuns în poartă. Au jucat niște copii tineri care au făcut o figură frumoasa atât la Open dar și la U19. Unul dintre juniori, Alexandru Bădiță, de doar 15 ani era o certitudine încă de anul trecut, dar cu această ocazie am putut vedea și alții care au potențial pentru a fi promovați. Ghinionul lor a fost faptul că au întâlnit o echipă foarte tare în semifinală, dar pentru primul lor turneu a fost o experiență reușită. Ar fi fost finala de drept, pentru că s-au întâlnit cele mai bune echipe din turneu. Puștii noștri au pierdut la penalty-uri după 2 – 2 în timpul regulamentar, iar adversara noastră a câștigat turneul. Luăm pas cu pas totul și ne dorim noi trofee”, a declarat pentru Est News Iulian Maxim.

Din echipa învingătoare fac parte jucătorii Alin Moraru, Vlad Sârbu, Iulian Maxim, Iulian Bunduc, Alexandru Chirițã, Marian Donosã, Gheorghe Volocaru, Sebastian Ghica, Ciprian Pricop, Alexandru Bãdit, Stefan Mihãilã, Alin Abuzãtoaie si Alexandru Zaharia. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: