Home » Justitie » Accident provocat la beție!

Accident provocat la beție!

de Răzvan CĂLIN

Un tânăr din Codăești s-a răsturnat cu mașina, polițiștii descoperind că individul era și sub influiența băuturilor alcoolice.

Consumul de alcool continuă să facă victime în rândul șoferilor inconștienți, care încă mai cred că licorile bahice le dă un soi de superputeri. Din păcate, realitatea este cu totul alta, iar acest lucru l-a simțit pe propria-i piele un tânăr în vârstă de 19 ani din Codăești, care miercuri dimineață a fost la un pas să-și piardă viața din cauza unui astfel de acces de teribilism.

”În jurul orei 5.30, tânărul se deplasa la volanul unei mașini pe Drumul Județean (DJ) L. La un moment dat, pe raza comunei Costești, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare din cauză că nu a adaptat viteza. În consecință, a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În urma impactului, tânărul șofer s-a ales cu câteva politraumatisme și a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui. După ce l-au verificat cu aparatul etilotest, polițiștii au descoperit că individul avea o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool în aerul pur expirat. Cu alte cuvinte, deși era băut bine, totuși a avut îndrăzneala de a se urca la volan, fără să-i pese de eventualele consecințe. Acum, pentru teribilismul său tânărul s-a ales cu un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de văătmare din culpă, dar și pentru că a condus pe drumurile publice un autovehicul în timp ce era sub influiența băuturilor alcoolice.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: