Home » Sport » Atletico Vaslui luptă miercuri cu Sporting Liești în Cupa României

Atletico Vaslui luptă miercuri cu Sporting Liești în Cupa României

Atletico Vaslui, singura echipă din județul Vaslui care evoluează în cel de-al treilea eșalon fotbalistic din România, întâlnește miercuri Sporting Liesti, într-un meci eliminatoriu în Cupa României. Meciul are loc în cadrul fazei a II-a a competiției, la care participă cele 40 de echipe calificate din faza I plus 26 de echipe participante în edițiile precedente ale Ligii 2 și Ligii 3. Vasluienii beneficiază de avantajul terenului propriu pentru că meciul se va disputa pe stadionul „Municipal” din Vaslui. Cele două formații s-au mai întâlnit o data în Cupa României, iar Atletico Vaslui a avut câștig de cauză, scor 3 – 0. În campionat însă adversarii au învins clar în cele două dispute, scor 3 – 0 și 3 – 1. Pericolul numărul unu pentru poarta vasluienilor o reprezintă Adamache, care a reușit în ultimele două meciuri disputate două goluri și un assist.

Sporting Liesti și-a arătat colții miercuri, când a remizat cu Aerostar Bacău, calificată la rândul ei în această fază a Cupei României după ce a trecut la scor de vasluienii de la Vitis Suletea. A fost 2 – 2 la finalul unui meci foarte disputat. Au marcat Toma după o pasă foarte bună a lui Adamache și același Adamache(p) după un penalty scos de Borsan. La începutul acestei luni au mai întâlnit și Avântul Valea Mărului, formație care a învins clar Pajura Huși în barajul pentru promovarea în Ligă a III-a. Au învins cu 3 – 1, deși au fost conduși la pauză cu 1 – 0. Au marcat Adamache, Remus și Bogdan Dumitru.

Antrenor nou pentru Atletico Vaslui

antrenor atletico vaslui - Cristi UngureanuGruparea vasluiană are un nou antrenor principal, pe Cristi Ungureanu. Acesta a pregătit Știință Miroslava și a fost de ori aproape de promovarea în cel de-al doilea eșalon. Ultima să experiență ca antrenor a fost în Germania, unde a pregătit juniorii A de la JFG Kinsach Kickers și seniorii la FC Aiterhofen Geltofing. Că fotbalist a evoluat la juniorii clubului Steaua București, iar la seniori a jucat pentru FC Botoșani, Dacia Unirea Brăila, U Craiova, FC Snagov, Forex Brașov și ASC Bacău. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: