Home » Administratie » Jandarmii bârlădeni, cu ochii pe bâlci

Jandarmii bârlădeni, cu ochii pe bâlci

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui vor asigura măsurile de ordine publică în perioada 20 – 29 august, atât în zona desfășurării bâlciului bârladean, cât și pe traseele de afluire/defluire pentru evitarea producerii oricăror fapte de natură antisocială. Măsurile luate vor viza asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică pentru desfășurarea în condiții de normalitate a evenimentelor, având în vedere numărul mare al participanților.

În dispozitivele specifice de ordine publică, jandarmii vor colabora cu cadre din Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui și din Poliția Locală, ISU, SAJ. Pe opt august a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Bârlad o ședinta de cooperare interinstitutionala. unde au participat reprezentanti ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, Poliției Municipiului Bârlad, Poliției Locale Bârlad, Detașamentului de Pompieri Bârlad, Direcței Pieți, Târguri și Oboare Bârlad, precum și primarul municipiului Bârlad. Au fost astfel stabilite responsabilitățile fiecărei structuri în parte, precum și numărul de efective participante la asigurarea măsurilor de ordine.

Jandarmii vasluieni recomandă participanților respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea în conflicte de orice natură. Să nu poarte la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenția și să acorde o atenție deosebită copiilor care se pot rătăci cu ușurință în mulțime. IJJ Vaslui reamintește tuturor cetățenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârșirea unor astfel de fapte. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: