Home » Sport » LPS Vaslui aproape de podium la Brașov Junior’s Cup

LPS Vaslui aproape de podium la Brașov Junior’s Cup

Liceul cu Program Sportiv Vaslui continuă tradiția participărilor la prestigiosul turneu Brașov Junior’s Cup. Nu a mai reușit o clasare pe podium ca anul trecut când grupa 2008 a cucerit titlul de vicecampioană. Anul acesta a fost rândul grupei 2010 să strălucească, deși nu a reușit să se claseze între primele trei. Vasluienii s-au clasat pe locul patru, după ce au învins în meciurile de clasament Kinder CT Alb. Fotbaliștii născuți în 2010 au obținut locul doi în grupa A, unde a avut ca adversare formațiile Kinder Constanța Albastru, Junior Brașov, Bucegi Râșnov, ACS Tâmpa, Sparta București și Academia Voluntari. Vasluienii au înregistrat 15 puncte după ce au obținut cinci victorii și au pierdut o singură partidă. Cu 23 de goluri au avut cel de-al doilea atac, iar cu doar două goluri primite au avut și cea de-a doua apărare. A învins Bucegi Râșnov cu 2 – 0, Sparta București și ACS Tâmpa cu 7 – 0, Junior Brașov și Academia Voluntari cu 3 – 0. LPS Vaslui a marcat și cu Kinder Constanța Albastru, dar a pierdut în cele din urmă cu 1 – 2.

Micii fotbaliști născuți în 2009 au fost plasați în grupa C, unde au dat piept cu CSU Craiova, FC Brașov Negru, ACS Kids Tâmpa Brașov, Bucegi Râșnov și FC Galați. Din păcate au obținut un singur punct din aceste dueluri. S-au clasat pe locul 21 după ce au învins CSS Brasovia cu 3 – 1. Vasluienii ar fi putut ținti spre locul 17, dar au pierdut această șansă la loviturile de departajare. Au pierdut cu 3 – 5 disputa cu Junior Brașov, după ce la finalul timpului regulamentar scorul final era 3 – 3.

Fotbaliștii născuți în 2008 au jucat în grupa B cu Interstar Sibiu, Sport Team București, Junior Suceava, Bucegi Râșnov și Corona Brașov Albastru. Au disputat cinci meciuri și au câștigat două dintre acestea pentru a se clasa pe locul patru. Vasluienii au arătat că au forța de a se lupta cu apărările adverse prin cele 13 goluri marcate. Din păcate nici defensiva lor nu a excelat, motiv pentru care au primit tot atâtea. S-au clasat pe locul 13 după ce au învins clar Forex Brașov cu 5 – 1 în meciul de clasament.

Puștii născuți în 2007 au obținut locul trei în grupa B, unde au dat peste Pro Junior Craiova, Cautis Steaua Sudului, ACS Kids Tâmpa Brașov, ACS Câmpulung Moldovenesc și Lykaios Râmnicu Vâlcea. Vasluienii au obținut nouă puncte, după trei victorii din cinci posibile. Au marcat nouă goluri și au primit doar cinci. S-au clasat pe locul 11 după ce au pierdut în meciul de clasament cu 1 – 4 disputa cu New Stars București. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: