Home » Politic » Dan Marian îi arată cartonașul portocaliu lui Bichineț, pe care îl acuză că își atacă proprii colegi și că negociază cu PMP și ALDE

Dan Marian îi arată cartonașul portocaliu lui Bichineț, pe care îl acuză că își atacă proprii colegi și că negociază cu PMP și ALDE

Președintele PNL Vaslui, Dan Marian, l-a atacat dur pe fostul vicepreședinte liberal al Consiliului Județean Vaslui, Corneliu Bichineț, pe care îl acuză că își atacă proprii colegi de partid, dar și că negociază cu ALDE și cu PMP pentru a pleca din PNL.

Liberalul Corneliu Bichineț a văzut cartonașul portocaliu de la șeful său de partid, senatorul Dan Marian. ”Sancțiunea” a fost dată în cadrul unei conferințe de presă organizată, marți, la sediul partidului, unde liderul PNL i-a solicitat public fostului vicepreședinte al Consiliului Județean să se decidă dacă rămâne în partid, fiind acuzat că negociază deja cu alte formațiuni.

Îi transmis public lui Corneliu Bichineț să înceteze atacurile la persoană împotriva propriilor colegi de partid. De ce? Pentru că partidul a decis cine sunt candidații pentru alegerile parlamentare din toamnă. Totodată, îl rog public să se decidă dacă rămâne în PNL. Dacă dorește acest lucru, îl rog să înceteze orice negocieri cu ALDE și PMP în speranța că trădând PNL va obține un loc pe listele unuia dintre cele două partide”, a declarat președintele Organizației Județene Vaslui a PNL, Dan Marian.

Liderilor liberalilor din județ a mai spus că va aplica cu rigurozitate statutul partidului și că cei care nu vor înțelege ”misiunea” în organizație ”se vor așeza în afara partidului”. ”Nimic nu mă va opri să cer excluderea din partid și schimbarea din funcție a celor care nu respectă statutul. După votul colegilor pentru candidații la alegerile parlamentare sunt nevoit să fiu autoritar”, a conchis Dan Marian. (Ionut PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: