Home » Sport » Rugbyștii bârlădeni U8 și U14 de la CSS Bârlad au luat bronzul la “Trofeul Bucovina”

Rugbyștii bârlădeni U8 și U14 de la CSS Bârlad au luat bronzul la “Trofeul Bucovina”

Echipele U8 și U14 de rugby a Clubului Sportiv Școlar Bârlad au luat bronzul la cea de-a cincea etapă a Circuitului Național de MiniRugby “Trofeul Bucovina”. CSS Bârlad a mai participat la competiție și cu grupa U10, care s-a clasat pe locul cinci.

Weekendul trecut puștii bârlădeni au făcut parte din cei peste 500 de copii cu vârste cuprinse între opt și 14 ani care s-au duelat pe Stadionul Tineretului de la Gura Humorului.

Echipa U8 s-a clasat pe locul trei după ce a reușit doar un rezultat de egalitate, scor 10 – 10 și o înfrângere, scor 10 – 15 cu Șoimii Câmpia Turzii. Bârlădenii au pierdut ambele dispute cu echipa campioană CS Warriors Timișoara, scor 25 – 35 și 10 – 25. La egalitate de puncte cu Șoimii Câmpia Turzii, CSS Bârlad ar fi ocupat locul secund pentru că adversarii lor au făcut meciuri mai slabe cu echipa care a câștigat turneul.

La U10 bârlădenii s-au duelat pentru stabilirea locurilor 4 – 6 cu Arieșul M. Viteazu și Timișoara I. Au învins Timișoara I cu 20 – 10 dar au pierdut cu Arieșul M. Viteazu, scor 10 – 15. În grupe CSS Bârlad a învins Timișoara II cu 60 – 40 și a pierdut cu Victoria Cumpăna, ocupanta locului doi, scor 0 – 55.

CSS Bârlad s-a clasat pe trei la U14 după ce a pierdut în fața celor de la Șoimii cu 0 – 6, iar meciul cu cei de la Kogălniceanu au adus o nouă înfrângere, scor 3 – 17. În grupe CSS Bârlad a învins CSO Pantelimon cu 10 – 0 și Rugby Team Constanța cu 25 – 0. (G.P)

About Tehno Redactor