Home » Politic » Dan Marian anunță schimbări la vârful unor organizații locale PNL

Dan Marian anunță schimbări la vârful unor organizații locale PNL

Președintele PNL Vaslui, Dan Marian, a anunțat că va face, în perioada imediat următoare, o serie de schimbări la vârful unor organizații locale de partid, acolo unde, evident, s-au obținut rezultate slabe la alegerile locale, după ce președinții de la Vaslui și Huși au făcut deja ”un pas în lateral”.

Debutul acestei toamne va aduce și schimbări politice în interiorul organizației județene a PNL. De această dată, vizați de înlocuirea din funcții sunt o serie de președinți de organizații comunale, adică aceea care nu și-au făcut treaba la alegerile locale. Aceste schimbări vor veni ca o continuare la ceea ce s-a întâmplat deja la nivel ceva mai înalt.

Noile structuri de conducere de la nivelul filialei județene au luat o serie de decizii. Astfel, din cei cinci președinți de organizații orășenești, trei și-au păstrat funcțiile, respectiv Dumitru Boroș la Bârlad, Cristi Rusu la Negrești și Dan Liviu Cain la Murgeni. Domnii Nelu Tătaru, la Huși, și Marius Arcăleanu, la Vaslui, au făcut deja un pas în lateral, demisionând din funcții. La nivelul organizațiilor comunale, nu s-a luat nicio decizie încă acolo unde rezultatele au fost mai puțin bune. Dar, probabil, se va întâmpla în perioada imediat următoare”, a declarat Dan Marian.

Liderul liberalilor din județ a mai anunțat că omul numărul doi în partid a devenit, în urma rezultatelor din 5 iunie, primarul de Bârlad, Dumitru Boroș, care este prim-vicepreședintele Organizației Județene Vaslui a PNL. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor