Home » Justitie » Hoți de mașini la 13 ani!

Hoți de mașini la 13 ani!

de Răzvan CĂLIN

Deși aflați la o vârstă fragedă, când alți copii de vârsta lor bat mingea pe maidan, patru minori din Murgeni au reușit performanța de a deveni infractori. Cei patru – dintre care trei au vârsta de 13 ani, iar unul are doar 12 ani – au devenit ”celebri” după ce pe 25 august au plecat într-o mică excursie cu o mașină pe care tocmai o furaseră.

”În ziua de 25 august a.c., Poliția orașului Murgeni a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 56 ani, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat în zona centrală a urbei. Ulterior, s-a stabilit că este vorba despre cei patru minori. Unul dintre ei a observat cheile în contact și a sustras autovehiculului, ulterior urcându-se și ceilalți trei minori. Autovehiculul a fost condus până la intrarea în satul Sărățeni, unde a derapat, oprindu-se perpendicular pe axul drumului”, ne-a declarat comisarul – șef Ștefan Sofronie, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

About Tehno Redactor