Home » Justitie » Exhibiționistul din Vaslui a încăput pe mâinile polițiștilor!

Exhibiționistul din Vaslui a încăput pe mâinile polițiștilor!

de Răzvan CĂLIN

Individul a fost reținut pentru 24 de ore.

parcul unde a fost suprins individul masturbandu-sePolițiștii vasluieni au reușit să identifice bărbatul care a fost surprins de câțiva localnici în timp ce se masturba în plin centru al municipiului Vaslui.

Comisarul – șef Ștefan Sofrone, purtătorul de cuvânt al IPJ Valsui, ne-a declarat: ”La nivelul Poliției municipiului Vaslui s-au declanșat verificări referitor la faptul că o persoană necunoscută ar fi săvârșit infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri, într-un parc din municipiul Vaslui. Astfel, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au identificat un bărbat, în vârstă de 60 ani, din municipiul Vaslui, care în după-amiaza de 25 august 2016, a fost surprins de mai multe persoane, în zona Teatrului de Vară din municipiul Vaslui, săvârșind în public acte obscene”.

Bărbatul a fost depistat și condus la sediul poliției unde a fost audiat cu privire la aspectele prezentate în mass-media locală. Acesta și-a motivat gesturile prin faptul că se afla sub influența băuturilor alcoolice. Împotriva bărbatului, polițiștii au dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Pentru această faptă Codul Penal prevede o pedeapsă cu închisoare de la 3 luni la 2 ani.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: