Home » Justitie » Accident spectaculos pe E 581, în apropiere de Stâna Costești, în urma căruia șoferul a scăpat ca prin minune

Accident spectaculos pe E 581, în apropiere de Stâna Costești, în urma căruia șoferul a scăpat ca prin minune

Șoferul unei mașini care s-a răsturnat pe drumul european ce tranzitează județul nostru a scăpat ca prin minune cu câteva zgârâieturi, după ce a încercat o depășire riscantă în apropiere de Stâna Costești.

Un șofer de 24 de ani din Muntenii de Jos a văzut moartea cu ochii în timpul unui accident spectaculos în care a fost principalul protagonist. Aflat la volanul mașinii sale, tânărul a încercat să facă o depășire riscantă, pe un sector de drum în linie dreaptă, în apropiere de popasul de la Stâna Costești. Numai că, din sens opus, venea un alt autovehicul, motiv pentru care șoferul a frânat și a tras dreapta de volan. Din păcate, tânărul a pierdut controlul asupra direcției și astfel a fost ”furat” de rigola din beton de pe marginea șoselei. Din cauza vitezei cu care circula, mașina s-a răsturnat pe cupolă și a mers așa mai mult de zece metri, oprindu-se într-un cap de pod din beton. Ulterior, tânărul a reușit să iasă singur din autoturism pe geamul din spate.

”Conducătorul auto a suferit politraumatisme, însă fără a-i pusă viața în pericol. Polițiștii au procedat la testarea sa cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Ștefan Sofronie.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele tânărului pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: