Home » Justitie » Un bărbat din Crețești s-a spânzurat în vie din cauză că soția l-a părăsit

Un bărbat din Crețești s-a spânzurat în vie din cauză că soția l-a părăsit

de Daniel MICU

Speriat de gândul singurătății, un barbat de 54 de ani din comuna Cretesti și a pus capăt zilelor! Aseară, omul a fost găsit spânzurat în vie de către un vecin, care a dat imediat alarma. Totul, după o cearta zdravănă cu soția.

Imaginea vecinului mort, în genunchi, îl va urmări toată viața pe cel care a făcut teribila descoperire. Barbatul s-a spânzurat în via familiei, situata la marginea satului. Ultimele persoane cu care acesta a stat de vorba povestesc ca acesta le-a mărturisit ca își va pune capăt zilelor. Nimeni nu l a crezut, însă.

„A fost la mine și a spus ca se omoară. Am încercat sa îl liniștesc, deși nu am crezut ca va face așa ceva. Avea probleme cu soția! Se certau des. În casa omului nu te poți baga! Nu ai de unde sa știi ce a fost intre ei. Dar la moarte, nu ne am gândit! Era un om muncitor, cuminte, nu se certa cu nimeni, își vedea de treburile lui! Ne pare rău! „, a spus o vecina

Se pare ca, în ultima vreme, intre cei doi soți, scandalurile se țineau lanț. Femeia nu a mai răbdat și, sătulă de certuri, și-a făcut bagajul, hotărâtă sa își vadă de viață si a plecat. L-a părăsit! Doar ca gestul ei l-a speriat îngrozitor pe barbatul de 54 de ani. Copleșit de gândul ca a rămas singur, omul și-a pus planul în aplicare, în cursul serii. A fost găsit cu întârziere și nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Polițiștii au început o ancheta în acest caz, iar cadavrul a fost transportat la morga pentru necropsie. Familia se pregătește acum pentru înmormântare.

Cei doi erau căsătoriți de 20 de ani și a aveau împreună doua fete .

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: