Home » Social » (Video) Mii de flori au căptușit ultimul drum al Steluței Novac. Sora femeii a leșinat, fiind supravegheată permanent de un echipaj al Ambulanței trimis special la Zorleni!

(Video) Mii de flori au căptușit ultimul drum al Steluței Novac. Sora femeii a leșinat, fiind supravegheată permanent de un echipaj al Ambulanței trimis special la Zorleni!

de Daniel MICU

novac_stelutaA sosit ziua cea mai grea pentru familia Steluței Novac din Zorleni, femeia de 47 de ani din Zorleni care și-a găsit sfârșitul sub dărâmăturile cutremurului din Amatrice, după opt ani de muncă în Italia. Încă de la primele ore ale zilei de ieri, ulița copilăriei, dar și curtea părintească s-au umplut de rude, vecini, dar și necunoscuți. Cerniți și cu inimile îngenuncheate de tragedia italiană, căreia i-a căzut și victima și femeia de 47 de ani, oamenii au plâns-o pe Steluța. Moartea ei i-a copleșit pe bieții părinți, amândoi trecuți de 80 de ani și foarte bolnavi. Mama este de câteva zile în spital, bătrâna neputând duce pe picioare cumplita durere, iar tatăl a fost sprijinit de nepoți lângă sicriul fiicei. Și-a urmat copila cu pași tremurați, înecat de lacrimi. Nu și-a dezlipit ochii de Steluța lui dragă!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=rGq3p_lDGak&w=560&h=315]

Rusanda și a strigat zile în șir surioara. A strigat-o și ieri. Cu dor și jale nesfârșită! A leșinat în timp ce Steluța se apropia de groapă. Echipajul de la Ambulanță, trimis special la Zorleni pentru a interveni la nevoie, i-au acordat primul ajutor readucând-o în simțiri.

Drumul Steluței Novac până la cimitir i-a fost presărat cu sute de flori, cele aduse de oamenii care au iubit-o, la priveghi. Oameni din toată comuna, dar și din satele învecinate, care au cunoscut-o sau au aflat de nenorocire de la televizor au venit în semn de solidaritate.

A fost o fată foarte bună! Iubea copiii și le oferea ce avea mai bun. Inelul de pe deget l-a dăruit, bluza de pe ea ți-o dădea dacă îi spuneai că îți place! O inimă mare, o fire veselă, o fată frumoasă! Regretăm cele întâmplate! Avea viața în față!”, a spus o vecină.

„Nu am cunoscut-o, știu de la televizor povestea! M-a impresionat drama acestei familii! Bieții părinti! E foarte dureros! Dumnezeu să o ierte!”, a declarat doamna Măria.

 

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: