Home » Sport » RC Bârlad, locul trei în cel de-al treilea turneu DNS din cadrul Campionatului Național de Rugby 7

RC Bârlad, locul trei în cel de-al treilea turneu DNS din cadrul Campionatului Național de Rugby 7

Bârlădenii i-au învins pe omologii lor din Petroșani, scor 24 – 10, și au reușit o clasare pe podium. În grupe RC Bârlad a trecut de CSUAV cu 34 – 0 dar a pierdut în fata campioanei RCM Galati, cu 10 – 22. Meciurile de clasament au avut loc sâmbătă la Năvodari, pe stadionul „Flacăra”. În urma meciurilor disputate weekend-ul trecut bârlădenii ocupa în continuare locul trei în clasamentul general.

Cele șase echipe participante, CS Năvodari, RC Bârlad, CSUAV Arad, RCM Galați, CS Știința Petroșani și Centrul Național Olimpic de Tineret pentru rugby în 7 (CNOPT), sunt împărțite în două grupe. Sistemul de joc este fiecare cu fiecare în grupe, după care se face un clasament intermediar, urmat de jocurile finale. Toate partidele se dispută pe durata a două reprize de câte șapte minute, cu pauză de un minut. Echipa CNOPT nu punctează în clasament și ocupă locul 6 la fiecare etapă, indiferent de rezultat.

Gălățenii s-au impus pentru a doua oară consecutiv în finala unei etape a Campionatului Național de Rugby 7 rezervat echipelor din cel de-al doilea eșalon valoric, după 14 – 12 cu CS Năvodari. Meciul a fost unul spectaculos, iar gazdele au condus cu 12 – 0. După o primă repriză foarte bună, oaspeții sa revină în partea secundă și să își adjudece victoria.

Bârladul găzduiește următorul turneu

Cel de-al patrulea turneu al competiției va fi găzduit de Bârlad, pe 10 septembrie. Câștigătoarea va fi desemnata o săptămână mai târziu, la Galați. Campionatul cuprinde cinci turnee. Prima etapă a competiției a avut loc la Năvodari și a fost câștigată de CS Năvodari, iar cea de-a doua, desfășurată la Petroșani, a fost câștigată de RCM Galați. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: