Home » Justitie » Șeful Poliției Bârlad, ridicat de lucrătorii SAS și dus la audieri, într-un dosar în care este acuzat de infracțiuni de serviciu

Șeful Poliției Bârlad, ridicat de lucrătorii SAS și dus la audieri, într-un dosar în care este acuzat de infracțiuni de serviciu

Șeful Poliției Municipale Bârlad, Vasile Chelaru, a fost ridicat, luni, de către lucrători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și dus la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, în baza unui mandat emis de procurori, într-un dosar în care ofițerul este cercetat pentru infracțiuni de serviciu.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad au emis mandat de aducere pe numele șefului Poliției Municipale Bârlad, Vasile Chelaru, într-un dosar în care acesta este acuzat de infracțiuni de serviciu după ce ar fi tergiversat cercetările într-o cauză instrumentată de subalterni de-ai săi. În consecință, comandantul Poliției Bârlad a fost ridicat de lucrători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și dus la audieri la Parchet, acestea fiind în desfășurare la ora transmiterii acestei știri.

”Într-adevăr, s-a emis un mandat de aducere pe numele lui Vasile Chelaru, acesta fiind condus la audieri. Procurorul de caz o să aprecieze, la finalul audierilor, dacă se impune emiterea unei ordonanțe de reținere”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu.

Reprezentanții Poliției Județene Vaslui au precizat că Vasile Chelaru se află în concediu de odihnă, pe 5 și 6 septembrie, în baza unei cereri formulată și aprobată la sfârșitul săptămânii trecute. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor