Home » Sport » CSS Bârlad, pe locul trei la U8 în ultima etapă a Circuitului Național de MiniRugby

CSS Bârlad, pe locul trei la U8 în ultima etapă a Circuitului Național de MiniRugby

Florin Vlaicu si Florin Surugiu alaturi de Lynn Howells

Florin Vlaicu și Florin Surugiu alături de Lynn Howells, antrenorul „stejarilor”

Duminică, 4 septembrie, pe Stadionul Național „Arcul de Triumf” de la București au avut loc ultimele meciuri din etapa a șasea a Circuitului Național de MiniRugby, sezonul 2016. La jocul copiilor au asistat oficiali ai Federației Române de Rugby, dar și antrenorul echipei naționale de seniori, Lynn Howells, precum și doi „stejari”, Florin Vlaicu și Florin Surugiu.

CSS Bârlad U8 s-a clasat pe ultima poziție de pe podium după ce a reușit două victorii și două înfrângeri. A învins Șoimii Câmpia Turzii cu 40 – 10 și CSO Pantelimon cu 20 – 10. A fost însă învinsă de campioana Warriors Timișoara cu 60 – 40. Bârlădenii au pierdut și duelul cu Șoimii București, scor 15 – 25. CSO Pantelimon și CS Șoimii Câmpia Turzii au ocupat locurile patru și cinci. CSS Bârlad a reușit performanța de a câștiga anul acesta Trofeul Dobrogea, organizat la Mamaia.

Rugbyștii bârlădeni U10 (2006 – 2007) s-au clasat pe locul șase, după ce au au învins echipa din Băicoi cu 30 – 0, dar au pierdut celălalt duel de clasament cu CSM Câmpia Turzii, scor 15 – 45. CSS Bârlad s-a clasat pe locul doi la sfârșitul meciurilor din grupa D, în care a învins Pantelimon II cu 25 – 0 și a remizat cu RC Arieșul, scor 10 – 10. Bârlădenii au ratat șansa de a lupta pentru o poziție pe podium datorită unui golaveraj cu cinci puncte mai bun al celor de la RC Arieșul.

A câștigat competiția ACS Șoimii București, urmată de CSO Pantelimon I și AS Victoria Cumpăna. În clasament CSS Bârlad a mai fost surclasată de RC Arieșul Mihai Viteazu și CSM Câmpia Turzii. În schimb, alte șase echipe au terminat competiția pe un loc mai slab decât bârlădenii. Este vorba despre CSS Warriors Timișoara, CS Aurora Băicoi, CSM Olimpia, CSO Pantelimon II, ACS Flamingo și RC Grivița.

CSS Bârlad U14 (2002 – 2003) s-a clasat tot pe șase după ce a învins în meciurile de clasament CS Florin Popovici Baia Mare, scor 14 – 10, dar a pierdut cu CSC Mihail Kogălniceanu, scor 5 – 12. Bârlădenii s-au clasat pe locul doi în grupa B, câștigată de Callatis și în care a mai jucat și Aurora Băicoi. CSS Bârlad a învins Aurora Băicoi cu 10 – 0, dar a pierdut cu 0 – 8 duelul cu Callatis Mangalia. La această categorie de vârstă campioană a fost CS Rugby Săcele, pe doi s-a clasat CS Triumf Șoimii București, iar pe trei CSO Pantelimon. Locurile patru și cinci au fost ocupate de ACSRTM Callatis Mangalia și CSC Mihail Kogălniceanu. Cinci echipe au fost surclasate de bârlădeni, CS Florin Popovici Baia Mare, CSS Gura Humorului, CS Aurora Băicoi, ACS Rugby Team Constanța și CSM Olimpia.

Bârlădenii nu au participat la competiția U12 (2004 – 2005) unde s-a impus RC Antonio Jr., urmată în clasament de CS Aurora Băicoi și CSS Unirea Iași.

La finalul etapei a avut loc și festivitatea de premiere, în cadrul căreia au fost desemnate echipele campione ale ediției 2016: Warriors Timișoara la U8, ACS Șoimii București la U10, RC Antonio JR la U12 și Șoimii București la U14. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: