Home » Sport » Goluri pe bandă rulantă în turul I al fazei județene a Cupei României la fotbal

Goluri pe bandă rulantă în turul I al fazei județene a Cupei României la fotbal

Iubitorii vasluieni de fotbal care au ales sa vadă meciurile eliminatorii din primul tur al fazei județene al Cupei României au fost martorii unor jocuri de-a dreptul spectaculoase. În cadrul celor opt partide disputate s-au marcat nu mai puțin de 42 de goluri, o medie de peste 5 goluri pe meci.

Ediția din acest an a Cupei României a adus la start cinci echipe nou-înființate, Rapid Brodoc, Avântul Solești, FC Ghergheleu, Flacãra Muntenii de Sus si AS Vinderei. Smart Negrești s-a înscris în Liga a V-a după ce anul trecut s-a retras din Liga a IV-a. Cea mai atractiva partida a fost cea dintre Inter Sport Vaslui și Voința Ștefan cel Mare, în care s-au marcat 11 goluri și s-a terminat cu scorul 4 – 7. Echipa gazda a arătat un joc mult mai bun în partea a doua a jocului, când a marcat de trei ori, după ce la pauza era condusa cu 3 – 1. Oaspeții au continuat însă și în repriza secunda sa practice un fotbal foarte bun, gratie căruia au marcat alte patru goluri.

În doua partide s-au marcat câte șapte goluri. Victoria Muntenii de Jos s-a impus în deplasare la Avântul Solești cu 5 – 2. Șase din goluri s-au marcat în repriza a doua. La pauza cei de la Victoria Muntenii de Jos conduceau cu 1 – 0. Cei de la Viitorul Văleni au învins cu emoții în deplasarea de la Flacăra Muntenii de Sus, scor 4 – 3. Deși la pauza conduceau la doua goluri diferența, scor 3 – 1, în repriza secunda adversarii lor au fost mai buni. Au punctat de doua ori pentru a reintra în meci. Fotbaltii din Văleni au mai marcat însă odată pentru a câștiga partida. Racova Pușcași a recuperat în repriza secunda un handicap de un gol pentru a învinge cu 4 – 2, în deplasare, pe Rapid Bradoc. Gazdele conduceau la pauza cu 2 – 1. Smart Negrești s-a impus la scor de neprezentare cu Zimbru Spătar, scor 3 – 0, cu toate cele trei goluri au fost marcate în prima repriza. Și duelul dintre FC Ghergheleu și SC Lipovăț s-a decis încă de la pauza, scor 2 – 1 pentru echipa oaspete. Steaua Ivești s-a impus cu emoții, scor 3 – 2 după prelungiri în duelul cu Avântul Băcani. Deși conducea cu 2 – 0 la pauza, a fost egalata în repriza secunda. Într-o singura partida s-a marcat un singur gol, cea în care FDR Tutova s-a impus la scor minim în fata celor de la Vinderei. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: