Home » Social » Sute de animale și păsări de rasă, prezentate în cea mai mare expoziție anuală din zona Moldovei

Sute de animale și păsări de rasă, prezentate în cea mai mare expoziție anuală din zona Moldovei

Sute de păsări și animale de rasă vor putea fi admirate la Vaslui, timp de trei zile, în cadrul celei mai mari expoziții anuale de profil din zona Moldovei, Expo Zoo Agroind, organizată în vecinătatea bâlciului, cele mai frumoase și de valoare exponate urmând a fi premiate.

Iubitorii și, mai ales, crescătorii de animale se vor putea desfăta de marți și până joi la cea mai mare expoziție de animale din zona Moldovei. Ajunsă la cea de-a XV-a ediție, Expo Zoo Agroind va aduna zeci de crescători de animale și păsări din majoritatea județelor Moldovei, care se vor putea lăuda cu cele mai frumoase și de valoare exponate. Evenimentul se va desfășura, ca de fiecare dată, în vecinătatea bâlciului din Vaslui, mai precis în spatele Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, și va avea ca organizatori Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine ”Ovismold” Moldova și Primăria Vaslui.

Din ceea ce știm sigur până la această dată, vor fi ocupate 58 de boxe cu oi și capre și zece cu vaci. Nu vor lipsi din cadrul expoziției câini de rasă, păsări, inclusiv struți, și cai. La finalul celor trei zile de expoziție, cele mai de valoare exponate vor fi premiate”, a declarat vicepreședintele Asociației Crescătorilor de Ovine și Caprine ”Ovismold” Moldova, Ion Agafiței.

Intrarea la expoziție va fi liberă, iar cei care-i vor trece pragul vor putea degusta vinuri, produse lactate, de panificație și din carne. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: