Home » Justitie » Ucrainean amendat cu 33.000 de lei, după ce a încercat să introducă în România substanțe anabolizante interzise

Ucrainean amendat cu 33.000 de lei, după ce a încercat să introducă în România substanțe anabolizante interzise

Un ucrainean de 44 de ani a fost amendat cu suma de 33.000 de lei de către polițiștii de frontieră vasluieni, după ce a încercat să introducă în România substanțe anabolizante interzise în țara noastră.

Polițiștii de frontieră și vameșii vasluieni au reușit să prindă un bărbat de 44 de ani care încerca să introducă în țară 50 de fiole de Testosteron, substanță aflată pe lista celor interzise în România. Ucraineanul era pasager într-un autoturism înmatriculat în Polonia și se afla în tranzit prin țara noastră, fiind depistat cu anabolizantele în Vama Albița.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autoturismului, ocazie cu care echipa comună de control formată din lucrători vamali și polițiști de frontieră a descoperit în bagajul personal al lui Oleg D. cantitatea totală de 50 fiole Testosteron, substanță inclusă în lista substanțelor interzise, prevazută în Legea 104/2008. Fiolele erau ascunse în bagaj, cu scopul sustragerii de la controlul de frontieră”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.

Polițiștii de frontieră vasluieni i-au confiscat ucraineanului fiolele cu Testosteron și l-au amendat cu 33.000 de lei.

About Mihai Vasile