Home » Social » Doi bicicliști, între care o fetiță de 11 ani, au ajuns la Urgențe într-o singură zi

Doi bicicliști, între care o fetiță de 11 ani, au ajuns la Urgențe într-o singură zi

Într-o singură zi, două persoane care circulau pe bicicletă au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, cu mâinile rupte din cauza propriei neatenții.

Este vorba de o fetiță de 11 ani care, alaltăieri, se plimba cu bicileta pe strada abator din orașul Negrești. La un moment dat, a schimbat direcția de mers către stânga, dar s-a dezechilibrat și a intrat într-un gard.

Cea de a doua persoană este un bărbat, de 43 de ani, tot din Negrești, care se deplasa cu bicicleta pe un drum comunal, către DJ 207. Din cine știe ce motive, omul s-a dezechilibrat și a căzut în afara părții carosabile.

Chiar dacă accidentele nu le-au pus viața în pericol, polițiștii atrag atenția că bicicliștii au datoria de a respecta niște reguli stricte în momentul în care ies pe drumurile publice: vârsta minimă 14 ani, bicicleta trebuie să fie echipată corespunzător (dispozitiv de frânare eficace, mijloc de avertizare sonoră, lumină de culoare albă sau galbenă în față, lumină de culoare roșie în spate și cel puțin un element reflectorizant); reducerea vitezei înainte de a pătrunde pe arterele prioritare, asigurare temeinică etc. (D.M.)

About Simona Vasile

x

Check Also

Val de sesizări la Garda de Mediu Vaslui, din cauza mirosului provocat de creșterea animalelor

Vasluienii au formulat, în ultima perioada, zeci de sesizări ...

Economia județului Vaslui, în cifre: 10 salariați finanțează pensiile pentru 14 pensionari

de Dănuț CIOBANU  Patronatul vasluian privește de o manieră ...

Vești bune din satele vasluiene. Criza COVID-19 nu a crescut numărul asistaților social

Numărul asistaților social continuă să scadă în județul Vaslui. ...