Home » Politic » Nuntă mare în politica bârlădeană – Consilierul local Roxana Miron și consilierul județean Ciprian Feraru și-au jurat iubire veșnică. Câte rochii a avut și ce nume a ales să poarte frumoasa mireasă!

Nuntă mare în politica bârlădeană – Consilierul local Roxana Miron și consilierul județean Ciprian Feraru și-au jurat iubire veșnică. Câte rochii a avut și ce nume a ales să poarte frumoasa mireasă!

de Simona MIHĂILĂ

Nuntă ca în povești, sâmbătă, 10 septembrie, la Bârlad. Doi tineri membri ai politicii locale, Roxana Miron, consilier local, și Ciprian Feraru, consilier județean, ambii din PSD, și-au unit destinele.

roxana-miron-mireasa2Atât cununia civilă, cât și cea religioasă au avut loc în aceeași zi. Înainte de a spune Da în fața ofițerului de stare civilă, mireasa a pus o ”condiție”. Ea a decis să-și păstreze și numele de fată, așa încât de acum înainte se va numi Roxana Miron Feraru. Ca un bărbat înțelept, Ciprian nu s-a opus și după ce au semnat certificatul de căsătorie, a dus-o pe frumoasa Roxana în fața altarului. Cei doi tineri și-au mărturisit dragostea și și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu, la Biserica ”Învierea Domnului și Sf. Ecaterina” (biserica din curtea spitalului bârlădean), nași fiindu-le fostul prefect Andrei Puică și soția acestuia. Ei sunt prieteni mai vechi ai proaspetei familii, Puică și Feraru fiind, în trecut, colegi de facultate.

Petrecerea, la care au fost prezenți circa 200 de invitați (potrivit surselor noastre), a avut loc la Restaurantul Serena Maria din comuna Banca, ce aparține omului de afaceri Ștefan Bogos.

Roxana și Ciprian au preferat o nuntă discretă, drept pentru care presa nu a avut acces. În ciuda dorinței lor, pozele nu au întârziat să nunta-feraru12circule pe rețelele de socializare.

Roxana a îmbrăcat trei rochii: una la cununia civilă, una la cea religioasă și una, scurtă, pentru a putea dansa în voie, la petrecerea de la restaurant. Toate trei au fost albe, din dantelă brodată, primele două având și trenă.

De fapt, au fost patru ținute, dacă punem la socoteală și superba rochie albastră pe care mireasa a îmbrăcat-o în momentul special pregătit invitaților, și anume la dansul mirilor.

roxana-miron-mireasaRoxana a avut două buchete, unul din trandafiri roșii, la cununia civilă, asortat cu cravata mirelui, și unul din trandafiri albaștri, la cununia religioasă, în ton cu papionul acestuia.

Tortul a fost unul atipic, format dintr-o multitudine de mini-torturi (câte unul pentru fiecare invitat), decorate cu trandafiri albi și ambalate individual în hârtie dantelată (pentru eventualitea în care un invitat ar fi ales să nu îl servească pe loc, ci acasă).

Povestea de iubire dintre Roxana (26 de ani) și Ciprian (35 de ani) a început în urmă cu șapte ani. Ca în orice relație, au fost și situații care le-au pus dragostea la încercare, dar aceasta s-a dovedit mai puternică decât orice, așa încât cei doi au decis că este timpul să facă marele pas, niciunul nemaifiind căsătorit până acum.

Roxana este sociolog, iar soțul ei are mai multe afaceri. Ciprian Feraru a fost consilier local în legislatura trecută, Roxana intrând în politică în urmă cu circa doi ani.

About Simona Vasile

2 comments

  1. Care o fi sotia dintre ei doi..asta e dilema. Si nu au 7 ani impreuna, acum 7 ani duduia inca facea reklame la prezervative in Germania..Ascensiunea lui Feraru e destul de rapida, dar numai stati sa vedeti finalul tragic..Rabdarica..2-10, 2-10..receptie..DNA..

  2. Roxana Miron, „interfata” PSD Barlad, chiar a jucat cu Rohid Ali Khan in filmul „The art Teacher”?

%d blogeri au apreciat: