Home » Sanatate » O femeie a ajuns la spitalul bârlădean cu o tumoră plină de larve

O femeie a ajuns la spitalul bârlădean cu o tumoră plină de larve

Medicii bârlădeni au operat ieri o pacientă din Mălușteni, de 88 de ani, cu o tumoră malignă la nivelul capului. Femeia a fost adusă la prânz cu ambulanța, după ce vecinii au văzut că o rană din zona capului sângera abundent.

Pacienta în vârstă de 88 de ani prezenta o tumoră în zona occipitală, tumoră care, neglijată probabil de ani de zile, s-a transformat într-una malignă. Femeia a fost operată, iar tumora extirpată după ce, în prealabil, a fost igienizată, deoarece rana era infestată cu larve. Deocamdată, pacienta este stabilizată”, ne-a declarat dr. Octavian Marcu, medicul chirurg care a realizat intervenția chirurgicală împreună cu dr. Georgel Oanea, șeful secției Chirurgie din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad.

Bătrâna este, deocamdată, în siguranță, dar, deși au trecut două zile, nu a fost vizitată de niciun aparținător. Este foarte probabil ca ea să rămână uitată în spital de rude, așa cum se întâmplă de multe ori cu pacienții în vârstă din mediul rural. (Mihaela NICULESCU)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Vizitarea pacienților din Spitalul Județean de Urgență Vaslui, interzisă până la 15 iunie

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui a prelungit  sistarea ...

SJU Vaslui deschide un cabinet de medicină dentară de urgență în cadrul UPU-SMURD

Consiliul Județean (CJ) Vaslui va aproba în ședința ordinară ...

SJU Vaslui înființează o nouă linie de gardă la Secția ATI, pentru lupta împotriva COVID-19

de Dănuț CIOBANU  Consilul Județean Vaslui va aproba înființarea ...