Home » Social » Florin Piersic și Horațiu Mălăele vin la Vaslui. Biletele au fost epuizate din prima zi!

Florin Piersic și Horațiu Mălăele vin la Vaslui. Biletele au fost epuizate din prima zi!

Festivalul de Umor ”Constantin Tănase” a încins mințile vasluienilor. Drept dovadă stau vânzările la bilete și abonamente în primele două zile de când au fost puse în vânzare. După doar câteva ore de la deschiderea singurei case de bilete din Piața Civică, organizatorii bienalei au anunțat că au fost ocupate toate cele 600 de locuri din sala Casei de Cultură Vaslui pentru trei spectacole. Este vorba de recitalul lui Horațiu Mălăele, ”Sunt un orb”, din prima seară a festivalului, de spectacolul lui Florin Piersic senior, ”Pur și simplu”, de pe 6 octombrie, și de piesa de teatru din închiderea bienalei, ”O scrisoare pierdută”.

Sincer, nu ne-am așteptat să epuizăm atât de repede biletele și abonamentele. Nici măcar nu am reușit să punem afișele în oraș și lumea a format cozi interminabile în primele două zile de când le-am pus în vânzare. Probabil, mâine (n.r.-miercuri), vom epuiza toate biletele și abonamentele pentru cele 12 spectacole de la sala mare a Casei de Cultură”, a declarat directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Lucian Onciu.

Organizatorii cred că vânzarea atât de rapidă a biletelor la Festivalul ”C. Tănase” este dată și de prețul mic al acestora. Pentru 150 de lei, amatorii de teatru au posibilitatea să vadă 12 piese sau recitaluri ale unor actori celebri, ceea ce înseamnă 12,5 lei de fiecare spectacol. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: