Home » Social » (Video) Autorul dublei crime de la Rebricea a adormit în fata anchetatorilor de beat ce era. Detaliile înfiorătoare ale uciderii celor doi soți!

(Video) Autorul dublei crime de la Rebricea a adormit în fata anchetatorilor de beat ce era. Detaliile înfiorătoare ale uciderii celor doi soți!

de Daniel MICU și Răzvan CĂLIN

O crimă oribilă a îngrozit locuitorii satului Draxeni, din comuna Rebricea: doi bătrâni, soț și soție, au sfârșit în chinuri groaznice după ce au fost măcelăriți  de un individ îmbătat de furie și alcoolul pe care l-a îngurgitat în prealabil în cantități însemnate.

crima-draxeni3Măcelul s-a petrecut marți, în jurul orei 22, în locuința soților Viorica (66 de ani) și Costică Onuț (68 de ani), cele două victime. Agresorul este Ion Feraru, în vârstă de 28 de ani, vecin cu cei doi bătrâni. Se pare că între cele două familii – Feraru și Onuț – existau ceva tensiuni de mai mult timp. Ce, dar nimeni nu bănuia că se va ajunge la o asemenea ororare.

Marți seară, criminalul a consumat cantități însemnate de băuturi alcoolice. Într-un acces de furie, și-a amintit de certurile mai vechi cu cei doi bătrâni și a decis brusc să le aplice o corecție fizică. Fără să mai stea pe gânduri s-a năpustit pe uliță către gospodăria soților Onuț, situată în vecinătate. Nu a putut intra pe poarta, asa ca a mers acasa, a rupt gardul comun, a luat o coasa si s-a indreptat urland catre vecinii sai. Tatal sau a incercat sa ii ia coasa din mana, s-a luptat cu el minute in sir, mama l-a implorat plangand sa se linisteasca. Tanarul era de neoprit, insa.

Olga Feraru, mama criminalului, ne-a povestit cu fir a păr scenele îngrozitoare ale crimei: ”A început a răcni cum a intrat pe poarta, noi eram la televizor. I-am spus soțului să se ducă la Ionuț. A ieșit soțul în prag. Ionuț a venit în deal. A pus mâna pe coasă. Soțul s-a luptat cu el, să îi ia coasa, nu a putut. A bufnit pe poartă. S-a dus la poarta vecinilor, a tras de ea, a intrat la deal. Oamenii erau acolo. Am strigat la ei (vecinii, soții Onuț, n.r.): <Fugiti din calea lui!>. Aveau timp să fugă, dar nu au știut că e în poarta lor. A intrat în casa lor. M-am speriat și m-am dus mai în deal. Am strigat la el: <Măi, lasă oamenii în pace, nu omorî oamenii în curtea lor! Vino încoace, măi băiete! Ești tânăr, de ce omori omul?!>. Au fost conflicte înainte, dar acum recent nu ne-am certat. Nici ei nu au mai zis nimic, nici noi. Ionuț era băut și și-a adus aminte de certurile de dinainte. S-a luptat soțul meu mult cu el. Și eu. Am răcnit, dar nu s-a băgat nimeni”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=kC50s6Vz2N4&w=560&h=315]

Trupurile victimelor era atât de însângerate, încât anchetatorii nu au putut să estimeze numărul loviturilor aplicate de agresor!

Tânărul a intrat val-vârtej în curtea soților Onuț și s-a dus glonț către bucătăria de vară a acestora, unde bătrânii obișnuiau să doarmă vara. Bătrânul era în fața casei, iar soția sa, în holul de la intrare. Chiar acolo, individul i-a atacat cu o încrâncenare și cu o furie de nedescris pe cei doi bătrâni.

I-a căsăpit pe cei doi soti cu coasa, până când a rupt-o. S-a intors in curtea parinteasca si a luat o furca. A continuat sa iicriminal-draxeni3 loveasca pana cand si aceasta s-a rupt. Turbat, barbatul a pus mana pe o sapaliga si s-a intors la bietii oameni, carora nu le-a dat nicio sansa.

Anchetatorii nu reușiseră până ieri după-amiază, să stabilească măcar cu aproximație câte lovituri au încasat cei doi bătrâni pentru că trupurile lor era scăldate într-o baltă de sânge.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6VgzdhCH1Ns&w=560&h=315]

”Efectiv, i-a executat pe bieții oameni care nu au avut nici o șansă să se apere. Cum să te mai aperi de loviturile unei coase. A dat cu sete în victimele fără apărare! Trupurile victimelor erau atât pline de sânge că nu ne-am putut da seama câte lovituri au încasta. Doar medicul legist va putea elucida acest aspect”, ne-a declarat procurorul Alice Ruja, cea care coordonează ancheta în acest oribil caz.

După măcel, criminalul a dormit liniștit acasă la fratele său!

Când într-un sfârșit a încetat să-i mai lovească pe cei doi bătrâni, Feraru a plecat impasibil de la locul masacrului. A merscrima-draxeni1 la fratele său, care locuiește în aceeași localitate. Ajuns aici, i-a spus senin fratelui său că tocmai i-a omorât pe soții Onuț. Fratele său nu prea l-a luat în serios, mai ales că știa că de câte ori se îmbată, Ionuț obișnuiește să turuie vrute și nevrute. Criminalul s-a culcat liniștit. Dimineață, i-a spus din nou fratelui său ce a făcut și, iarăși, acesta, nu i-a dat crezare. Nici măcar când Ionuț s-a schimbat de hainele pe care el avea și pe care se puteau vedea urmele de sânge. Ba, criminalul, i-a și spus fratelui său să aibă grijă de hainele pătate cu sânge, căci vor fi de trebuință anchetatorilor. După care a plecat și a luat-o de la capăt cu băutura prin crâșme.

De beat ce era, a adormit în fața anchetatorilor în timp ce povestea cum a comis crima

criminalisti-rujaImediat după ce s-a aflat grozăvia, oamenii legii l-au prins pe Feraru undeva în afara satului, pe unul din dealurile din împrejurimi. Anchetatorii nu au putut să obțină pe loc o declarație de la criminal, din cauză că acesta era într-atât de beat încât nu se putea înțelege nimeni cu el. Mai mult, a adormit în sediul Postului de Poliție din Rebricea, așa că a fost lăsat în pace să-și revină din beție.

”Ancheta este în derulare în acest caz. Urmează să audiem toți martorii și inclusiv suspectul, să vedem ce are de spus și el”, ne-a mai declarat procurorul Alice Ruja.

Mama criminalului cere pedeapsă grea pentru fiul ei

Ionuț Feraru este cunoscut în sat drept un individ arțăgos și violent, mai ales după ce consumă băuturi alcoolice. De altfel, din cauza acestei firi agresive, individul și-a distrus și căsnicia. In 2013, a ieșit din puscarie, unde a fost inchis pentru violență domestică. Obișnuia să-și bată periodic soția, terorizându-i și pe cei doi copii mici. În cele din urmă, femeia a reușit să scape de individ și a dat divorț, copiii fiind acum în grija ei.

Fratele si mama ucigasului

Fratele si mama ucigasului

”Am avut serioase probleme cu acest individ, tocmai pentru că era foarte violent și își agresa soția și copiii mai tot timpul. De vreo câteva ori a trebuit să-i scoatem pe copii și pe mama lor din casă. Noi am monitorizat cazul în permanență, până când au divorțat. Dar ceea ce a făcut el acum, cu cei doi bătrâni, este groaznic. Nu s-a mai auzit așa ceva în satul ăsta de când mă știu. Păcat, mare păcat că a omorât oamenii ăștia. Azi dimineață, pe la 7, a venit la mine acasă tatăl lui, Dumitru Feraru și mi-a spus bietul om ce grozăvie a făcut fiul său. Între timp, mă sunase un alt localnic, care e vecin acolo cu ei și care observase că nu e nici o mișcare în curtea soților Onuț. Știind că în seara dinainte se auzise scandal, a bănuit că e ceva rău. Eu am sunat rapid la 112 și după aia s-a adeverit totul, din păcate”, a declarat pentru Est News Valerică Radu, primarul comunei Rebricea.

Deși îi este mamă, Olga Feraru nu și-l mai dorește în liberate pe fiul său: ”Pedeapsă! Doar nu o să stea în libertate, dacă așa l-a dus mintea. Să fie pedepsit de lege. Eu l-am crescut dintr-o bucățică de carne, dar nu l-am învățat așa ceva. Are 2 copii, e despărțit, a făcut pentru ea (fosta soție, n.r.) pedeapsă 1 an sș 6 luni. Era violent cu ea”.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: