Home » Social » Ionuț Feraru, criminalul din Rebricea, cercetat și pentru un viol, după ce ar fi abuzat sexual o tânără pe un câmp

Ionuț Feraru, criminalul din Rebricea, cercetat și pentru un viol, după ce ar fi abuzat sexual o tânără pe un câmp

Tânărul recidivist din Draxeni care și-a ucis vecinii după ce i-a lovit cu o coasă, o furcă și o sapă până când uneltele agricole s-au rupt, este cercetat de polițiști și pentru un viol pe care l-ar fi comis la începutul acestei luni, prin agresarea sexuală pe un câmp a unei tinere de 22 de ani.

Ionuț Feraru, cel care și-a ucis vecinii, soț și soție, din cauza unor conflicte mai vechi între familii, se afla în atenția organelor de cercetare penală de câteva zile, după ce, pe 4 septembrie, ar fi violat o tânără de 22 de ani. Cercetările în acest caz au fost declanșate în urma plângerii depusă la Poliție de victimă, care susține că a fost abuzată sexual de tânărul de 28 de ani pe un câmp din apropiere de Draxeni, localitate unde a avut loc și dubla crimă.

La Secția de Poliție nr. 6 Negrești, se află în lucru un dosar penal privind comiterea unei infracțiuni de viol, victimă fiind o tânără de 22 de ani. Autorul indicat de către aceasta este bărbatul de 28 de ani, din Draxeni, polițiști continuând cercetările pentru a stabili dacă cele reclamate se confirmă”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Tânărul de 28 de ani este recidivist, executând o pedeapsă de un an și jumătate de închisoare pentru violență în familie, după ce și-a bătut fosta soție. Cunoscut ca o fire violentă, Ionuț Feraru i-ar fi lovit în trecut și pe vecinii pe care, miercuri, i-a ucis cu mai multe unele agricole, cu care a lovit până când acestea s-au rupt.

În fața anchetatorilor, tânărul a declarat că, în momentul în care polițistul chemat de tatăl său prin numărul de urgență 112 pe motiv că provoacă scandal în familie, vecinii săi erau morți și se aștepta să fie reținut. Însă, cum agentul nu l-a bănuit de comiterea crimelor, l-a amendat pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Ulterior, polițistul a plecat din Draxeni, însă nu înainte de a se asigura că Ionuț Feraru părăsește locuința părinților, acolo unde fusese găsit, și se îndreaptă spre casa fratelui său, unde, de altfel a și dormit până a doua zi, când, după ce s-a schimbat de hainele pline de sânge, a fugit pe câmpul din apropierea satului. Ulterior, fratele tânărului a sunat la numărul de urgență 112 și l-a denunțat pe Ionuț Feraru, acesta fiind prins în scurt timp de către polițiști. Condus la sediul postului de poliție din comună, tânărul a dormit mai multe ore din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile