Home » Sport » Pajura Huși o lasă în urmă pe FC 2007 Gârceni

Pajura Huși o lasă în urmă pe FC 2007 Gârceni

Campioana en-titre a Ligii a IV-a de fotbal, Pajura Huși, s-a distanțat la trei puncte de FC 2007 Gârceni, după victoria din ultima etapă, scor 10 – 1 în deplasare la Unirea Banca.

Hușenii au intrat la pauză doar cu 1 – 0, însă în cea de-a doua parte a jocului au oferit spectatorilor un veritabil spectacol fotbalistic. Faptul că au primit un gol a fost ușor trecut cu vederea prin cele nouă goluri marcate. După trei etape Pajura Huși are maxim de puncte, nouă și un golaveraj extraordinar. Liderul ligii a IV-a a marcat de 18 ori, în timp ce apărarea a cedat doar în trei situații. FC 2007 Gârceni a fost învinsă de FC 2002 Vaslui cu 3 – 2 (1-1), după o partidă extrem de disputată. Cristi Humă a deschis scorul pentru echipa oaspete în minutul 14, însă cu un minut înainte de pauză FC 2007 Gârceni a restabilit egalitatea. Primele minute din partea secundă au adus alte două goluri. De această dată a preluat conducerea echipa gazdă, iar un minut mai târziu același Humă a restabilit egalitatea. Robert Chirilă a stabilit deznodământul partidei, după ce a marcat golul de 2 – 3 în minutul 59. În minutul 89 Andrei Chipcea de la FC 2002 Vaslui a fost eliminat, însă cei de la Gârceni nu au reușit să puncteze în ciuda avantajului creat. FC 2002 Gârceni rămâne pe locul doi grație golaverajului superior, dar a fost egalată la puncte de FC 2002 Vaslui. Ambele echipe au câte șase puncte după ce au contabilizat două victorii și o înfrângere în acest debut de sezon.

Juventus Fălciu are și ea tot șase puncte, după ce a obținut a doua victorie, scor 3 – 0 cu Flacăra Murgeni. Vitis Șuletea a obținut prima victorie din acest sezon, scor 2 – 1 în deplasarea de la Multim Perieni. Se află pe locul cinci cu patru puncte, dar mai are de jucat restanța din prima etapă. Atletic Club Bârlad a reușit și ea primul succes, scor 4 – 1 (3 – 0) în compania concitadinei Sporting Bârlad. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...