Home » Justitie » Bărbat de 60 de ani, arestat după ce a și-a bătut concubina în mod repetat, încălcând un ordin de protecție

Bărbat de 60 de ani, arestat după ce a și-a bătut concubina în mod repetat, încălcând un ordin de protecție

Un bărbat de 60 de ani, din Dragomirești, a ajuns după gratii, în urma încălcării, în mod repetat, a unui ordin de protecție pe care îl obținuse fosta concubină, mandatul de arestare preventivă fiind emis de Judecătoria Vaslui după ce femeia a luat bătaie de la cel care-i fusese partener de viață.

Actele de violență se țin lanț în județul nostru. Ultima ”ispravă” în această direcție aparține unui bărbat de 60 de ani, din Dragomirești, care și-a bătut în mod repetat concubina. De fapt acesta a și fost motivul pentru care femeia, cu șapte ani mai în vârstă, a solicitat și obținut, în august, ordin de protecție de la Judecătoria Vaslui. Nici măcar restricția impusă de instanță nu l-a ținut departe de fosta sa parteneră de viață. Romel Brădățeanu a încălcat ordinul de protecție de nu mai puțin de trei ori într-o singură lună. Mai mult decât atât, în urma unei bătăi primite de la fostul concubin, femeia a ajuns la spital și a avut nevoie de 17-18 zile de îngrijiri medicale.

Întrucât autorul a încălcat de trei ordinul de protecție, odată recurgând și la acte de violență, polițiștii au dispus reținerea bărbatului, făcându-se propunerea de arestare preventivă”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Ajuns în fața instanței, Romel Brădățeanu a fost arestat preventiv de Judecătoria Vaslui pentru o perioadă de 30 de zile. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...