Home » Sport » RC Bârlad a luat bronzul la Campionatul Național de rugby în 7

RC Bârlad a luat bronzul la Campionatul Național de rugby în 7

Rugby Club Bârlad a terminat pe locul trei competiția destinata echipelor din Divizia Națională de Seniori. A obținut 10 puncte (55-36) după disputarea ultimei etape și a acumulat 59 după disputarea celor cinci turnee.

Ultima etapa a Campionatului Național de rugby în 7 s-a disputat chiar acasă la echipa campioana, la Galați. RC Bârlad a fost plasata în grupa A și s-a duelat cu CSU AV Arad și RCM Galați. Bârlădenii i-au învins cu 33 – 14 pe aradeni și au pus mari probleme campionilor, dar au pierdut cu 10 – 12. Rezultatele obținute au făcut ca aceștia sa dispute un duel cu Știința Petroșani. Bârlădenii au învins în partida locurilor 3 – 4 cu 12 – 10.

RCM Galați a reușit să cucerească aurul, iar locul doi a revenit celor de la CS Năvodari. Finala dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate, scor 12 – 12, iar gălățenii au obținut prima poziție datorită punctelor mai multe acumulate. Gălățenii au obținut datorită câștigării ultimei etape 14 puncte (45 – 22) și au acumulat în total 65 de puncte. CS Năvodari a obținut 12 puncte (36 -22) și a acumulat 59. Știința Petroșani s-a clasat pe locul patru, cu 7 puncte (25-31), 42 în total. Locul cinci a revenit celor de la CSU AV Arad cu 4 (19-64) și 28 în total. CNOPT a evoluat fără a acumula puncte în clasament de-a lungul celor cinci etape. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...