Home » Monden » Ștefan Bănică o ia, dar nu cum visa ea. Lavinia, mireasă de Las Vegas

Ștefan Bănică o ia, dar nu cum visa ea. Lavinia, mireasă de Las Vegas

Ștefan Bănică pare să repete scenariul căsătoriei cu Andreea Marin, pe care a luat-o de soție în afara granițelor țării, în mare secret.  

Lavinia este în culmea fericirii, asta pentru că după ani buni de relație, ea și Ștefan Bănică jr. își fac planuri de căsătorie. Artista a fost cerută de soție și afișează pe deget un superb inel, care-i amintește de emoționantul moment, despre care vorbește doar pe ocolite. Dacă însă, ca mai aproape orice femeie, s-a visat mireasă, ea nu va îmbrăca rochia albă în vreo biserică din România, după tradiție. Asta pentru că, nefiind la prima căsătorie, Ștefan Bănică nu ar mai vrea să intre încă o dată ca mire în lăcașul sfânt și, în plus, artistul își dorește o cununie cât mai discretă. Evenimentul ar urma să aibă loc undeva în afara granițelor, în America, la Las Vegas, ferit de ochii curioșilor.

Ștefan Bănică și Lavinia, pact înaintea căsătoriei

Mai mult, Laviniei îi este de pe acum interzis să vorbească despre această oficializare, pe care și-o dorește mai mult decât orice. Căsătoria lui Ștefan Bănică jr cu Lavinia Pîrva pare a avea loc după același scenariu după care și-a unit destinul și cu cel al Andreei Marin. La vremea respectivă, cei doi s-au întors soț și soție după o călătorie în America, într-un oraș situat la 40 de kilometri de New York. Ulterior, mariajul lor a fost înregistrat oficial la Oficiul Stării Civile al sectorului 3, în care aceștia își aveau domiciliu. Ștefan și Andreea Marin au divorțat însă în anul 2011. S-a spus încă de pe atunci că artistul ar fi avut deja o relație cu Lavinia, care însă i-a devenit iubită oficială mult mai târziu. În prezent, cei doi locuiesc împreună, în vila în care s-a consumat și căsnicia lui Bănică jr. cu Andreea Marin.

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile

x

Check Also

Ingrijire de noapte pentru tenul tau

Ții la ritualul de ingrijire de noapte? Somnul și ...

Cum să arăți impecabil fără să cheltuiești mulți bani

O mentalitate învechită, perpetuată de secole încoace, a împământenit ...

Ce ingrediente să cauți într-un serum

Sunt serum – urile așa cum se laudă ori ...