Home » Social » Un bărbat din Banca a murit pe câmp, în timp ce se îndrepta spre spitalul din Bârlad

Un bărbat din Banca a murit pe câmp, în timp ce se îndrepta spre spitalul din Bârlad

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din satul Stoișești, comuna Banca, a fost descoperit zăcând fără suflare pe un câmp din apropierea localității. Descoperirea macabră a fost făcută de un localnic, marți dimineață, în jurul orei 6.48.

”Cetățeanul a sunat la 112 și a anunțat că a descoperit cadavrul unui bărbat, pe un teren din extravilanul satului. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care după primele cercetări a stabilit că este vorba despre un bărbat care obișnuia să dea o mână de ajutor la diferite activități dintr-o stână. Din spusele colegilor săi, în noaptea de luni spre marți, undeva în jurul orei 4, omul s-a trezit și a spus că nu se simte bine. După care a plecat de la stână afirmând că vrea să ajungă la spitalul din Bârlad pentru a se trata”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Din păcate, omul nu a mai apucat să parcurgă decât câteva sute de metri de la stână, căci pe drum, probabil, a început să se simtă din ce în ce mai rău până ce a căzut din picioare și a murit.

Bărbatul era cunoscut și ca un împătimit consumator de băuturi alcoolice. Anchetatorii au dispus efectuarea necropsiei pentru a se stabili cu exactitate ce anume a provocat decesul omului. (Răzvan CĂLIN)

About Simona Vasile