Home » Social » O tânără din Berezeni se întoarce în sicriu din luna de miere pe care o petrecea în Cipru! Femeia i-a mărturisit fratelui ei, cu doar câteva ore înainte, că abia așteaptă să plece de acolo!

O tânără din Berezeni se întoarce în sicriu din luna de miere pe care o petrecea în Cipru! Femeia i-a mărturisit fratelui ei, cu doar câteva ore înainte, că abia așteaptă să plece de acolo!

de Daniel MICU

Sfarsit cumplit pentru o tânără din comuna Berezeni, aflata in luna de miere in Cipru. Masina condusa chiar de catre sotul ei a fost izbita de un autoturism care circula regulamentar, din sens opus, barbatul nefiind familiarizat cu legislatia rutiera din zona, unde se circula invers ca pe soselele noastre. Familia este devastata.

tanara-moarta-accident-cipruFamilia Laurei Voinea este distrusa. Vestea ca cea care acum câtva timp a îmbrăcat rochia de mireasă s-a stins in urma unui teribil accident de circulatie, produs chiar de catre sotul ei, a cazut ca un trasnet la Berezeni. Bietii oameni sunt nauciti la gandul ca fata lor de 29 de ani, se intoarce din luna de miere, in sicriu.

La inceptul lunii septembrie, Laura si Marian Voinea si-au unit destinele la Iasi, orasul unde s-au cunoscut in urma cu noua ani si unde s-au stabilit. Si-au luat un apartament in rate, aveau planuri sa devina parinti si sa isi ridice chiar si o casuta. Rudele povestesc ca tanara, angajata a unei banci in Iasi, era extrem de fericita. Ea si sotul ei au avut o nunta ca in basme, intr-un restaurant select din Iasi, unde au avut alaturi oameni dragi. Au pornit apoi in luna de miere si au ales ca destinatie o statiune din Cipru, impreuna cu alti prieteni. Cu cateva ora inainte de groaznicul accident, fata si-a sunat fratele, caruia i-a spus ca zona e frumoasa, dar ca avea asteptari mai mari si ca abia asteapta sa se intoarca acasa.

In ultima seara, pe cand se plimbau cu o masina inchiriata, intr-un sens giratoriu, barbatul aflat la volan s-a inscris pe banda gresita de mers, acolo circulația mașinilor desfășurându-se pe partea stângă a drumului, nu pe dreapta ca la noi. Un autoturism care circula regulamentar a intrat in masina in care se aflau cei doi. In urma impactului, femeia a murit pe loc, iar sotul ei a fost transportat la spital cu rani usoare. A avut dificila misiune de a-i anunta pe cei din Romania ca Laura a murit si ca el e vinovat.

Mihai Tenu e impietrit de durere. Nu are puterea sa vorbeasca despre fetita lui la trecut, dar o asteapta la poarta. Aufamilie-accidentata-cipru inflorit trandafirii in curte, florile ei preferate, iar lumanarea asezata pe tocul usii ii calauzeste sufletul catre casa. Cu sufletul zdrobit, fratele tinerei, a aflat primul despre nenorocire. A vorbit cu cumnatul lui, care i-a povestit cum s-a petrecut totul.

”Era prima data in Cipru. Nu stia ca se circula pe stanga, nu pe dreapta. S-a speriat. In loc sa vireze stanga, sa se fereasca, el s-a speriat de masina de pe sensul opus. A intrat in fata celeilalte masini. Partea stanga unde era sora mea a intrat in cealalata masina. Era o fata deosebita. Ne-a nenorocit pe toti. Mama e distrusa, tata la fel, toti suntem distrusi. Pe 3 septembrie am fost la nunta. Era foarte fericita. Își dorea să aiba copii. Aseara trebuia sa se intoarca acasa. M-a sunat si a spus ca nu e incantata de concediu. Nu a fost cine stie ce, nu a uimit-o si urma sa sune sa se programeze sa se duca de la aeroport laIiasi. Nu stia daca prinde avionul, ca au autocar la fix. Din spusele cumnatului, in acea zi , toata ziua s-a uitat la ceas. Probabil isi astepta ceasul”, ne-a povestit împietrit de durere Mihăiță Tenu, fratele Laurei.

Laura era o fire vesela, cuminte, inimoasa. Era iubita de toti pentru bunatatea ei. S-a casatorit cu barbatul pe care il iubea de noua ani si alaturi de care se vedea imbatrânind frumos.

In cateva zile, Laura se va intoarce la Berezeni, acolo unde va fi inmormântata.

 

About Simona Vasile