Home » Justitie » Au distrus mașinile celui care le datora bani!

Au distrus mașinile celui care le datora bani!

de Răzvan CĂLIN

Doi indivizi din Bârlad – Marius C., de 33 de ani și Ionuț P., de 26 de ani – sunt cercetați de polițiști după ce au distrus două autoturisme.

Totul s-a consumat în dimineața zilei de 14 septembrie, când cei doi au lovit cu pietre și au provocat distrugeri la un autoturism (parbrizul, aripa stângă față și capota) parcat în curtea locuinței unui tânăr, în vârstă de 23 de ani, domiciliat fără forme legale în municipiul Bârlad. Între cele două persoane bănuite de comiterea faptei și proprietarul mașinii distruse existau neînțelegeri legate de restituirea unei sume de bani.

”Tot în cursul dimineții respective, cei doi tineri s-au deplasat cu un autovehicul pe raza comunei Banca și au aruncat cu două sticle, umplute cu o substanță inflamabilă, asupra autoturismului tatălui celui care le datora bani. Mașina se afla parcată în curtea locuinței acestuia din satul Strâmtura, comuna Banca”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cazul este anchetat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui, care în scurt timp au reușit să porbeze activitatea infracțională a celor doi indivizi. Însă, unul dintre ei – Ionuț P. – a reușit să se sustragă oamenilor legii și a fugit din țară. În schimb, tovarășul său – Marius C. – a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Instanța a decis ca acesta să fie pus sub control judiciar.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: