Home » Social » ULTIMA ORA! Un vitezoman și-a făcut praf mașina în gardul Serviciului de Ambulanța Bârlad (Galerie foto)

ULTIMA ORA! Un vitezoman și-a făcut praf mașina în gardul Serviciului de Ambulanța Bârlad (Galerie foto)

accident-gard-ambulanta5Accident rutier în această dimineață în zona de nord a Bârladului, unde un șofer era cât pe ce să-și piardă viața după ce a intrat cu autoturismul, un Ford, în gardul stației locale a Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ). Din fericire, acesta nu a pățit nimic, însă mașina este grav avariată. Bărbatul, se află în aceste momente la Poliția Bârlad unde dă declarații cu privire la împrejurările în care s-a produs accidentul.

”Noi eram înăuntru când am auzit zgomotul puternic al mașinii intrând în gardul unității. Am ieșit imediat să vedem ce se întâmplă. Șoferul nu a pățit nimic. Ne-a spus că a vrut să evite un alt autoturism”, ne-a povestit un reprezentant al SAJ.

Se pare că șoferul mergea cu viteză. Un alt conducător auto, care a trecut pe lângă locul impactului a strigat la șoferul neatent că nu se miră de ceea ce i s-a întâmplat întrucît, cu doar câteva minute înainte, acesta l-ar fi depășit cu o viteză de ”aproape 200 km la oră”, după cum am apreciat martorul. Vom reveni cu amănunte.

About Simona Vasile