Home » Social » Panică pe șoseaua de centură a Vasluiului! A fost nevoie de intervenția pompierilor!

Panică pe șoseaua de centură a Vasluiului! A fost nevoie de intervenția pompierilor!

cisterna-gpl-scapa-gazPanică în municipiul Vaslui, după ce câțiva cetățeni au observat că o cisternă cu aproximativ 10 tone de GPL, care se deplasa de la București, spre Iași, pe centura ocolitoare a Vasluiului, scăpa gaz. Unul dintre martori a sunat imediat la 112, așa încât un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui s-a deplasat imediat în zonă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene, conducătorul autocisternei a observat că la vana de evacuare a cisternei se simte miros puternic de gaz și a încercat să remedieze singur defecțiunea.

”La fața locului s-a deplasat o autospecială cu apă și spumă, cu patru subofițeri, care a asigurat perimetrul pentru evitarea oricărui pericol. Zona a fost împrejmuită și nu poate nimeni pătrunde, iar lucrătorii noștri s-au asigurat că în perimetrul respectiv nu este folosit focul deschis. Scurgerea a fost oprită și urmează ca toată cantitatea de GPL să fie mutată într-o altă autocisternă”, ne-a declarat Iftene. (G.P)

About Simona Vasile