Home » Justitie » Țigări de contrabandă confiscate de jandarmii bârlădeni

Țigări de contrabandă confiscate de jandarmii bârlădeni

Jandarmii bârlădeni au pus un accent deosebit pe misiunea de menținere a ordinii publice împreuna cu poliția, atât în mediul urban, cât și în mediul rural. Astfel, în săptămâna precedenta, acționând în sistem integrat, s-a intervenit la 31 de apeluri 112, ocazie cu care s-au constatat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 800 lei. Sancțiunile au fost date pentru încălcări ale normelor de conviețuire sociala și doua infracțiuni.

Având în atenție permanent abaterile de la normele legale cu privire la comercializarea produselor accizabile, o patrula mixta poliție – jandarmerie a depistat în municipiul Bârlad, în data de 21 septembrie, pe numitul D. C, care avea asupra sa 22 pachete de țigări, pe care încerca sa le pună în vânzare. Persoanei în cauza i s-au întocmit actele de sesizare cu privire la infracțiunea de contrabandă cu țigări, iar țigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, pe 23 septembrie, o patrulă mixtă poliție – jandarmerie a găsit în zona limitrofa Pieței 9 Mai din municipiul Bârlad două genți abandonate în care erau 270 de pachete de țigări. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...