Home » Sport » Campioana Victoria Morandi a învins fără emoții în prima etapa

Campioana Victoria Morandi a învins fără emoții în prima etapa

Victoria Morandi, campioana en-titre a campionatului județean de minifotbal, s-a impus fără emoții în prima etapa a noului sezon. Dacă în prima repriza raportul de forte a părut echilibrat, alb – roșii au dominat autoritar în partea secunda și a învins Smaratex Boys cu 3 – 0.

Și alte echipe au avut însă un start lansat în prima partida din campionat și au câștigat cele trei puncte. Inter Traian, vicecampioana de anul trecut a învins Simba cu 3 – 1 și se anunța o contracandidata puternica. Spartanii au învins cu 2 – 0 pe Red Star, iar FC Zimbru a trecut cu același scor de RedCon1. Emma a stat.

Primul meci al etapei viitoare se va disputa sâmbăta, de la ora 14:00, intre Emma și Redcon1. Cincizeci de minute mai târziu Inter Traian va cauta victoria cu Red Star, iar de la ora 15:40 se duelează FC Zimbru și Simba. Ultima partida va avea loc de la ora 16:30, intre Victoria Morandi și Spartanii. Smaratex Boys sta. Meciurile se dispută pe terenul sintetic din incinta Liceului “Emil Racoviță”. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: