Home » Sport » Pajura Huși dă un test important în deplasare la FC 2002 Vaslui

Pajura Huși dă un test important în deplasare la FC 2002 Vaslui

Duminică, de la ora 11:00, spectatorii sunt așteptați să asiste la meciurile din cadrul Ligii a IV-a, cu speranța că vor avea parte de spectacol și goluri multe ca și până acum. Campioana en – titre Pajura Huși dă piept cu FC Vaslui 2002, în deplasare, într-o confruntare ce se anunță extrem de dificilă.

Echipa suporterilor vasluieni a fost foarte aproape de play-off anul trecut și a terminat cu două puncte sub locul patru. Istoricul ediției trecute e favorabil hușenilor care au învins în ambele partide, însă în trei reprize din patru scorul a fost strâns. Pajura Huși a câștigat în sezonul trecut confruntarea de pe teren propriu cu 7 – 1, cu cinci goluri marcate în repriza secundă. A avut un meci mult mai greu în deplasare, unde a fost condusă la pauză cu 1 – 0 și a revenit în partea secundă pentru a învinge cu 2 – 1.

FC 2007 Gârceni e gata să profite de un eventual pas greșit al hușenilor pentru a urca în clasament și a ocupa locul doi. Întâlnește acasă Flacăra Murgeni, lanterna roșie de sezonul trecut care a reușit să obțină un singur punct în 16 partide. Nici acest sezon nu pare de bun augur pentru echipa de pe locul opt, care a reușit o singură victorie și a fost învinsă de trei ori.

Vitis Șuletea are șanse mari să rămână în fotoliul de lider, pentru că întâlnește ultima clasată. Unirea Banca a primit nu mai puțin de 32 de goluri și a marcat doar patru. Sporting Bârlad are șansa de a urca pe podium dacă măcar una dintre primele trei clasate pierde însă întâlnește un adversar redutabil. Are meci cu Juventus Fălciu, care ocupă locul șase dar a învins FC Vaslui cu 3 – 1 și a avut o prestație foarte bună în finala Supercupei. Pajura Huși a reușit să marcheze o singură data împotriva ei și duelul cu Vitis Șuletea a fost pierdut la penalty-uri.

Atletic Club Bârlad, ocupanta locului șapte și Multim Perieni, clasată pe nouă caută a doua victorie în meciul direct pentru a urca în partea superioară a clasamentului. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...